Annawii

RECEPT – VEGETARISKA MINIPAJER

En sak som jag älskar att göra eftersom det är otroligt enkelt men ändå känns lite vardagslyxigt är minipajer och dessa, som är ovo-vegetariska, är riktigt smarriga! De går jättesnabbt att göra, är goda och passar perfekt att ha med som lunchlåda på jobbet med en liten sallad bredvid.
Ingredienser:
1 paket med frysta färdiga minipajskal från Hatting
1 paket Oumph
Kryddor
3 Ägg
3 dl mjölk
250 g riven ost
Så här gör ni:
Börja med att sätta ugnen på 200 grader och ta fram skalen ur frysen så att de får tina lite. Stek sedan oumphen i olja och krydda efter eget tycke och smak. När Oumphen är klar blandar du sedan mjölken med äggen och rör ner den rivna osten i bunken. Därefter är det bara att fylla varje paj med oumph i botten och sedan hälla över äggstanningen till toppen. Ställ sedan pajerna på en bakplåtstäckt plåt och grädda i ugnen till de fått en fin gyllene färg (ca: 20-30 minuter). Låt dem sedan svalna lite och servera med en härlig sallad – så gott!
Bon appétit!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.