Förra veckan gjorde jag en ovo-vegetarisk quornwok och den blev så god att jag vill dela receptet med er! Den var väldigt enkel att göra och det man behöver är en förpackning med quornbitar, ca: 2-3 dl minimorötter, broccoli & blomkål, ½ finhackad röd chili, 2 msk hackad koriander på burk, 1 burk ekologisk kokosmjölk, förkokta nudlar samt salt & peppar. Börja med att fräsa på chilin i lite olja och släng sedan i quornbitarna när det börjat fräsa. Salta och peppra quornbitarna och lägg sedan ner resten av grönsakerna samt korianderpastan. Låt det fräsa ihop och häll sedan i kokosmjölken samt nudlarna (de ska bara vara förvällda så att de inte blir för mjuka) och låt det koka upp. Smaka av med salt & peppar och om du är nöjd med kryddningen är woken redo att serveras. Själv äter jag den som den är men man kan självklart servera ett pitabröd eller en klick gräddfil till, allt efter smak och tycke!
Bon appétit!
Åh! Måste testa något liknande snarar! Tack för tipset ❤️
Ja do it! Kram