Jag älskar verkligen alla nya kvargsmaker och ett favoritmellanmål som jag gärna äter när jag är ledig är ”kvargglass”. Det är typ det enklaste man kan göra och allt man behöver är en portionsförpackning kvarg (jag kör oftast på Kokos eller Nötchoklad), färska jordgubbar och kokosflingor. Sedan är det bara att frysa in kvargen i ca: 1-2 timmar, skiva jordgubbarna och servera kvargen när den fått den konsistens man vill ha tillsammans med bären och toppa med kokosflingorna. Vill man lyxa till det lite extra gör man en ”donut waffle” på sidan av som på bilderna men det blir väldigt mäktigt så känns mer som en brunch än ett mellanmål ;).
Bon appétit sötnosar!
Men åh, så smart 😀 Har aldrig fryst kvarg, jag ska definitivt testa 🙂
Ja do it 🙂
ser verkligen gott ut!! 🙂
Ja det är det!
Åh vad gott det ser ut! 🙂
<3