Annawii

DONUT WAFFLES

Förra veckan ramlade jag över denna bild på Instagram och eftersom jag måste testa allt nytt provade jag att göra dessa ”donut waffles” till frukost åt oss en dag i helgen. Det är kanske inte den ultimata frukosten då de är väldigt söta men de blev fantastiskt goda så därför vill jag ändå dela ”receptet” med er! De är löjligt enkla att göra och allt ni behöver är en munk per person, färska bär, nutella och eventuellt en klick glass/grädde/kvarg att servera till. Börja med att pressa ihop munkarna en och en i ett våffeljärn och låt dem ligga där en kort stund till de fått lite färg. Tänk dock på att ha god översikt om ni väljer sockrade munkar så att sockret inte bränns! Sedan är det bara att servera dessa godingar tillsammans med massor av färska bär, en klick Nutella vid sidan av och andra valfria tillbehör. Det är verkligen en helt fantastiskt god lyxfrukost/brunch/efterrätt som även ser väldigt lyxig ut. Inget man äter till vardags men vid speciella tillfällen då man vill lyxa till det lite extra!
Bon appétit!
Read the blog post in English with Google Translate
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Wow, vilken lyxgrej! Inget att ladda med innan gymmet kanske, men det hade inte suttit fel som efterrätt eller så. Ser sjukt gott ut!

  2. Elina

    Inte nog med att detta låter fantastiskt, så har ju "cronut" fått ett syskon – "Cruffin", muffins & croissant och jag bara väntar!!