För ett par veckor sedan bakade jag och Micke att göra dessa julinspirerade Flapjacks och de blev riktigt goda trots att de inte ser ut precis som i receptet! Felet vi gjorde var att vi bredde ut smeten på en plåt utan kanter och då rann den ut och bli tunnare så nästa gång gör vi dem i en form. Vi adderade även kanel i våra och det gav en supergod smak tillsammans med ingefäran och kokosen. För mig, som älskar starka julsmaker, var detta en riktig hit och jag är lite sugen på att göra en laddning till innan jul för dessa är så klart slut för länge sen!
Här hittar ni receptet – Bon appétit!
/For a couple of weeks ago, we baked these Christmas inspired Flapjacks and they tasted delicious even though they didn’t look exactly as they did in the recipe! Next time we will use a form with edges so that the batter don’t flow out. We also added cinnamon to our Flapjacks and it tasted amazing together with the ginger and the coconut. For me, who loves Christmas spices, I must say that this recipe was a hit and I will try to find time to make a new cake before Christmas! Here is the recipe – Bon appétit!
oj,mums! Vill smaka! Tyvärr måste jag följa en rätt så strikt diet just nu (av hälsoskäl),så kan varken äta ingefära eller kanel…eller pepparkakor :/
Lät riktigt gott! 🙂
🙂