Annawii

YUMMY VEGGIE DISH

För ett tag sedan improviserade jag ihop en fantastisk god vegetarisk gryta och eftersom jag blev så nöjd (och har ätit den typ 100 gånger sedan dess 😉 tänkte jag tipsa er om hur man tillagar den. Först började jag med strimla en ganska stor bit vitkål och denna stekte jag sedan tillsammans med en påse bladspenat tills spenaten sjunkit ihop. Därefter adderade jag en halv förpackning med kikärtor, 1½ matsked currypasta (den ovan är supergod), 1 strimlat/hackat äpple samt kryddor (salt, ingefära och koriander). När allt är i pannan låter man det bara koka ihop i ca: 10 minuter och sedan är det färdigt att serveras till ris eller något smarrigt bröd. Det bästa med denna rätt, förrutom att den är god, är att den går att variera i all oändlighet så man måste inte följa mitt recept utan kan t.ex. byta ut kikärtorna mot linser eller qorn, bladspenaten mot purjo o.s.v. Endast fantasin sätter stopp!
Hoppas att ni som testar denna rätt tycker om den!
/For a while ago, I improvised a new veggie dish and since it was so delicious I want to share the recipe with you!   First you slice a pretty big piece of cabbage and fry it with a bag of fresh spinach. When the spinach has reduced, add 100 gram of chickpeas, 1 spoon of curry paste, 1 chopped apple plus spices (salt, pepper, ginger and coriander). When everything is in the pan you let it cook for around 10 minutes and afterwards it is ready to be served with rice, noodles or a piece of bread. The best thing with this dish, besides that it’s so delicious, is that you can change the recipe after your own taste so use what you have at home! I hope you will like it sweethearts!
And remember that a vegetarian lifestyle is good for both the animals and the environment!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.