Kristin

Prisgaranti

Nyligen köpte vi en ny bilbarnsstol till Alvin. Han fick helt enkelt inte plats längre i den andra, vår långa lilla kille. Sen är han dessutom nu 4 år, den åldern man tydligen bör ha uppnå innan man vänder på stolen. Det är inte min åsikt utan all personal som vi har pratat med.

-Ni vill väl hellre att barnen sitter lite trångt och ev. bryter benen än att de bryter nacken vid en krock som de gör om de sitter fel?!?!

Jag är beredd att hålla med personalen och självklart vill vi, som alla andra föräldrar, göra det som är bäst för våra barns säkerhet. Jag tycker dock i vissa fall att man lika gärna kan vända vid 3 år och 9 månader om barnet nu är lång och verkligen inte får plats eller så. Jag har svårt att se att de få månaderna kan göra någon skillnad men det kanske det har, jag är ingen expert.

Det var ju inte lätt sen att välja vilken stol som var bäst. Jag försökte googla runt på alla ”bäst i test som jag kunde hitta” och det var inte det lättaste. Stolarna byter ju nämligen namn också. Efter mycket sökande och hjälp av personalen valde vi denna:

Britax Kidfix Lisa (röd)

Alvin var stolt som en tupp när han fick sitta i den för första gången. Han älskar att få sitta som oss vuxna, med ett vuxenbälte:) Det är inte bara Alvin som är nöjd, Adam får ju dessutom se Alvins glada ansikte nu istället för mitt varje gång. De underhåller varandra på ett helt annat sätt än vad jag kan göra.

Något som jag måste tipsa om, som alla kanske inte alla tänker på, är PRISGARANTIN!

Vi handlade vår stol på BigBaby och där gällande följande prisgaranti och de andra stora kedjorna tilllämpar samma typ av garanti så fråga alltid om prisgarantin.

Jag hittade nämligen exakt samma stol men ett par hundralappar billigare i en nätbutik( som också hade kampanj) och så fick jag vår stol för samma pris som nätbutikens. Väldigt smidigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.