Kristin

Inte som planerat…

Det blev som jag önskade, jag fick hämta hem två glada barn! Adam hade varit iväg på en utflykt med några pedagoger och hälsat på 4H gården som vi också har besökt vid några tillfällen.  Han älskar ju djur så det var väl kanske väntat att det hade gått bra men det var ändå väldigt skönt att höra. Nu börjar pedagogern på förskolan få se mer av vår underbara glada lilla kille. Han har ju varit lite känslig och orolig under sin inskolningsperiod men nu börjar även han känna sig trygg på förskolan. Det känns riktigt bra. Jag förstår att det inte har varit lätt för honom. Det blev ju inte lättare heller med tanke på att han har varit sjuk och borta så mycket.

Tittade tillbaka på ett gammalt inlägg och hittade denna söta bild från ett besök i höstas.

Gårdagens firade av Andreas blev inte riktigt som planerat. Efter den tråkiga men goda middagen som bestod av stuvade makaroner och falukorv så hade jag och Alvin ordnat lite efterrätt. Vi fikade, öppnade paket och hade det mysigt. När barnen somnade slockade tyvärr även jag, jag skyller huvudvärk och trötthet utan dess like.

 Stackars Andreas. Jag förstår att han blev lite besviken på sin födelsedag. Jag ska försöka överraska honom på nytt någon annan kväll när han minst anar det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.