Kristin

Tacksam!

Igår kom mina älskade föräldrar över för att passa barnen så att jag och Andreas kunde kolla på ringar. Vi ska nämligen byta ut våra nuvarande förlovningsringar i gult gult till vitt guld. Samt att jag skulle visa Andreas vilken typ av vigselringar jag gillar. Han ska nämligen få äran att köpa den helt själv. Jag litar fullständigt på att han vet vad jag tycker om och vet att det inte kan bli fel. Ser verkligen framemot att se vad han väljer:)

Till middag lagade vi, nya favoriten, råraka med löjrom till förrätt. Helgrillad oxfilé med pepparmarinering samt en potatisgratäng till. Som avsluning på denna mättande middag blev det en marängswich till efterrätt, till Alvins stora glädje.

Mums!

På kvällen blev det självklart melodifestivalen! Alvin ville se favoriten Sean Banan så han höll sig uppe men det var inte helt lätt. Det krävdes lite godis för att hålla energin uppe och minuterna innan Sean Banan skulle upp på scen låg Alvin utslagen i soffan med minimala ögon men han höll sig vaken och fick se sin idol:)

Jag tyckte faktiskt att det var en riktigt bra omgång, tillskillnad från förra veckan. Min favorit denna vecka var helt klart Anton Ewald! Han var ju bara så bra, hans dansnummer var ju fantastiskt bra.

Nu jag jobba lite och sedan passa på att vila. Jag har fortfarande ont i halsen och väldigt förkyld. Alvin började på sin gympa idag så Andreas och han är iväg på det och Adam sover. Med andra ord är det just nu väldigt tyst och lugnt i huset.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.