Kristin

Törs jag??

Törs jag publicera detta inlägg utan att bli stämplad som en elak mamma?

Men jag gör det ändå, vill skriva av mig hur jag faktiskt känner. En mammas vardag som många kan känna igen sig i, eller?

Idag var en sådan dag….
En sådan dag då tålamodet verkligen fick dig en prövning och tålamodet förlorade. A ville cykla hem från öppna förskolan på sin fyrhjuling och lilla a låg och gallskrek i vagnen. Jag fick inte a lugn på något sätt och ville bara springa hem så jag kunde ge honom en flaska ersättning och lägga honom i hans favoritplats,sängen. Å då hände det som jag inte vill ska hända….
Jag stressade A och höjde rösten flera gånger och sa skynda skynda, va inte så långsam!
Usch, så vill jag ju verkligen inte uppfostra/stötta mina barn! Jag vill ju att de ska känna sig bäst i världen på vad de nu än gör. Vilket barn blir trygg i att ha en mamma som bara stressar/gnäller:(

Visst nu överdriver jag lite men så kändes det idag, tålamodet försvann.
Jag får se det som att det faktiskt är bra jag fick extremt dåligt samvete( så att det inte blir en vardag)

Jag gör mitt yttersta för att vara den perfekta mamman men ibland så brister det helt enkelt

Nu har jag kramar båda barnen i massor i och bett A om ursäkt och sagt att det var mitt fel att jag stressade honom så och att han och a är bäst i världen

🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Du är världens bästa mamma ! Vet precis hur du känner dig….skuldkänslorna blir värst när man precis inser att man höjt rösten….tror tyvärr att det är en vardag som inte går att komma ifrån. Är man så perfekt att man aldrig höjer rösten och gör misstag med uppfostringen med sina barn så är det något fel. Vill bara påpeka att det ALDRIG är ok att slå de små liven( inte för att jag trodde att du gör det) men jag fick det nästan att låta så i texten.

    Puss och Kram till er

    1. amammax2

      Tack snälla du! Jag vet och allt är så sant! Vissa dagar är helt enkelt lite tuffare men oftast är allt väldigt mysigt/kärleksfullt/roligt mm här hemma;) puss och kram på dig!!