Therese Wickman

MÖTTES AV INBROTT!

Hej vännen!

Här i Örebro öser regnet ner och det är riktigt ruggigt ute. Det är så man vill krypa ner under en filt, tända några ljus och se en film? Hur är vädret hos dig?

Tycker lite synd om Ellah och Kidh som har sista dagen på fotbollsskolan idag. Tur jag skickade med dom regnjackor 🙂

Ussh vad arg och besviken jag blev när jag lämnade barnen borta vid fotbollsplanen i morse. I natt har tydligen några ”skitungar” gjort inbrott i förrådet och tagit kexchoklad och några fotbollar. Enligt dessa tonåringar som gjorde detta inbrott så anser nog dom själva att några kexchoklader och fyra bollar är ett oskyldigt litet bus?

Men för dessa 60 tal barn som kommer och möts av att det varit inbrott, på ett ställe där dom har känt sig trygga att bli lämnade av sina föräldrar skapades det en del oro hos några barn som började gråta och tyckte att det kändes väldigt obehagligt.

När det dessutom är min dotter som är en av dom som blivit drabbade av detta då det självklart var hennes boll som var en av dom stulna så kokar det i mig. Hela dagen skulle hon träna med sin boll? Nu ska varje ledare planera om för att alla barn ska kunna delta ändå och huvudtränaren kunde inte garantera att han kunde få fram nya fotbollar att ta med sig hem, som det var planerat idag. Vet att jag kommer ha en dotter att få trösta om hon inte får en nya Sverigeboll att ta med sig hem.

Hade jag mött dessa ”skitungar” så hade dom fått hört både det ena och det andra från mig.

Varför har folk så svårt att skilja på mitt och ditt? Känner dom inte att det är fel att göra inbrott oavsett om det är massvis av pengar eller några kexchoklad och bollar?  Det är inte summan eller mängden man tar som är fel, utan att bara iden att bryta sig in oavsett vart är fel…. Skulle som sagt vilja säga ungarna ett och annat 😉

20160628_140907 20160628_142035

I eftermiddag ska barnen hem till sin Pappa, jag ska i väg på några viktiga jobbmöten och sedan ska jag styra bilen mot Motala och hem till Madde där vi och Mirka ska ha myskväll <3

zoo21

Ta hand om dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    En del verka tycka att – mitt är mitt och ditt är också mitt.
    Här i Roslagen skiner solen och ca 20 grader varmt.

  2. Villa Grön

    Sånt där blir man så vansinnigt arg över, usch! Kul med fotbollsskola, min äldsta har också varit med på Landslagets fotbollsskola nu under veckan:)

  3. Lia

    Men åååhh va arg man blir på sånt…synd om barnen som drabbades. Så kul att du och Mirka ska till Madde, hoppas ni får en trevlig kväll!