theresewickman

Therese Wickman

Annons

HAN HATAR DET!

Jag och barnen var en snabb sväng förbi Mariebergs köpcentrum här om dagen för att köpa fotbollsstrumpor i och med deras fotbollsskola denna vecka.

När vi ändå var där smet jag in en stund på Lindex och jag föll pladask när jag såg deras nya Cirkus kollektion.

Kunde inte låta bli utan köpte med detta till Kidh.

IMG_6231

IMG_6237

Såg nu på Lindex hemsida att dessa leggings även finns i fler färger.? Tror det får bli en tur upp på stan någon dag 🙂

Kidh blev fem år för några veckor sedan och han klär sig fortfarande nästan alltid i leggings. Han bokstavligt talat hatar Jeans och det finns kanske två stycken han tycker är ok att ha på sig, annars är det leggings jämt och ständigt.  Jag förstår honom, finns det något skönare att leka och röra sig i?

Hur är era barn med byxor?

Puss och Kram

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

DET KALLAR JAG DEAL!

Jag hoppas på många ljuvliga dagar i sommar där jag kan få chans att njuta av att äntligen ha ett trädäck att kunna umgås på.

Jag ser mig själv kunna ta ett glas vin en kväll med någon vän, att grilla ofta och äta middagar där ute med barnen och bara njuta av semestern.

Det har fattats någon form av Loungegrupp där ute men jag har undvikit att köpa en då jag upplevt priserna vart lite väl saftiga?

Men blev tipsad av en vän tidigare idag att det var rea på en sida på nätet som dessutom hade fri frakt.  Så nu ska min baksida bli komplett 🙂

loungegrupp

Denna var på 64% rabatt. Det kallar jag deal 😉 Fanns massa andra möbler både ute och inne på enorm rea, gå in HÄR om du vill kika!

Tror den kommer passa bra här ute, vad tror du?

IMG_5543

Får visa bilder sen när jag fixat klart mysfaktorn 🙂

Kram

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

GANSKA OTYDLIGT!

Hej vännen!

Hade du en fin Midsommarhelg?

Här hemma passar jag på att njuta av lugnet och få lite jobb gjort med Älskadeungarmåssan medan barnen är på sin Fotbollskola.

13570283_10208065107858222_1601903043_o

Desto äldre barnen blir desto otillräckligare tycks jag känna mig? Har jag för stora krav på mig som förälder?  Har som ni vet inte mått riktigt bra dom senaste veckorna och det gör att andra tankar och känslor dyker upp som man annars kanske inte funderar så mycket över och man sköljs plötsligt över av en våg med olika känslor att man inte riktigt vet vad man känner för något längre? Ni vet känslan av att vara en trasig själ?

Det jag fokuserar på just nu är att ta mig upp på morgonen och vara den bästa mamman jag kan för mina barn, se till att få jobbet gjort och att inte bryta ihop. För vem ska jag bryta ihop hos? Och ska jag vara ärlig så är jag rädd för att bryta ihop , rädd för hur det skulle bli? Skulle jag kunna resa mig igen?

Det kan vara ensamt att leva ”själv” och sakna den där trygga och omhändertagande famnen att kunna gråta ut hos ,för att sen resa sig och bli starkare igen?  Ni vet någon att komma hem och skratta med, någon som lyssnar när man går igenom en jobbig stund i livet?  I bland är det bara enormt tufft att behöva vara stark och klara av allt ensam, speciellt vid en tid som denna.

Just nu känner jag att jag sväljer alla känslor, och har så gjort förmodligen en längre period?

Försöker lägga alla tankar åt sidan, men det gör att jag börjar känna mig som en vattenfylld kastrull som är väldigt nära på att koka över. Ni vet när det briser totalt och någon gång måste alla känslor över allt som hänt senaste åren bara få komma ut.. Jag väntar och försöker hålla ut fram till min psykologtid, men September känns så långt bort?

Nej nu ska jag inte babbla på om mitt skit längre. Men tack för att du lyssnade 😉

På Torsdag har jag iallfall fått tid till Röntgen. Självklart oroar jag mig, mycket pågrund av att jag tycks ärva detta elände från min mamma som redan vid 38 års ålder fick operera bort båda äggstockarna.  Men försöker i ärlighetens namn inte måla upp något utan får ta det lite som det kommer. Får invänta provsvar innan jag vet vad jag har att bolla med, förhoppningsvis ingenting 🙂

13548926_10208065108818246_1238866839_o

Tänk att man som förälder kan känna sig så extremt trött, men samtidigt så fylld av kraft ? Mina barn är min räddning i allt.! Hur trött man än må vara som mamma i bland så hade jag aldrig på jorden önskat något annat! Vad är värdefullare än att få finnas vid deras sida genom allt?

Ha en underbar dag!

Puss och Kram

Kommentera (4)

Kommentera

 1. Martina

  Jag tycker att du verkar vara enormt stark, har tänkt på det många gånger när jag läser din blogg. Dels att du verkar ha sån energi över till dina barn och allt du tar dig an, men även att du är så öppen och vågar berätta när du har motgångar. Jag hoppas att du får en bra psykolog att prata ut hos, skönt med någon professionell som kan ge råd och lyssna. Håller tummar och tår att resultaten från röntgen är goda nyheter!

 2. Therese

  Fastande för den här meningen:
  ”Det kan vara ensamt att leva ”själv” och sakna den där trygga och omhändertagande famnen att kunna gråta ut hos, för att sen resa sig och bli starkare igen? Ni vet någon att komma hem och skratta med, någon som lyssnar när man går igenom en jobbig stund i livet? I bland är det bara enormt tufft att behöva vara stark och klara av allt ensam, speciellt vid en tid som denna.”
  För precis så känner jag med. Tack för ett mycket fint inlägg!
  Skickar många varma kramar till dig ♥

Se fler...
Annons

ATT VAKNA HÄR GER RO I SJÄLEN!

Godmorgon vännen!

Nu har regnet kommit och gjort oss besök. Men med kanondagen vi bjöds på i går så  känns inte regnet lika tungt. Lite små mysigt faktiskt 😉

Det är någon extra härlig sommarkänsla att vakna upp här ute på landet, precis in till sjön ute hos Pappa/Morfar och hans fru. Jag sitter just nu i skrivande stund med en kopp kaffe, kollar på Madicken på tvn med barnen och hör hur regnet smattrar på uterummet precis här bredvid.  Ska njuta av mysfaktorn en stund till innan jag tar med mig barnen och beger oss hemåt för att spendera dagen hemma med en ordentlig storstädning.

IMG_6162

IMG_6165

IMG_6188

IMG_6181

Min pappa har byggt ihop ett utekök som han med all rätt ska vara stolt över och igår så invigde han det genom att bjuda oss alla barn och barnbarn med respektive på middag 🙂

IMG_6191

IMG_6194

Här skulle jag kunna spendera hela sommaren!

IMG_6198

IMG_6195

Vi var nere till sjön flera gånger i går för att låta barnen bada och vi avslutade faktiskt kvällen med önskan från dom med ett klassiskt kvällsdopp i solnedgången! Sommarfeeling eller vad? 😉

IMG_6225

IMG_6228

Jag hoppas innerligt att sommaren kommer bjuda på flera sådana här dagar!

Hur har din helg vart?

Puss och Kram

Kommentera (7)

Kommentera

 1. EVELINA

  Ser verkligen härligt, och otroligt somrigt, ut! Sommaren när den är som bäst 🙂 Och sommarregn kan verkligen vara mysigt ibland också när man sitter inne och myser.

Se fler...
Annons

SISTA CHANSEN ATT DELTA!

Hej vännen!

Nu är det sista chansen att vara med i tävlingen om denna Lekstuga. Gå in till tävlingsinlägget HÄR för att vara med i tävlingen 🙂

Woodlii_Lekstuga_med_Rutschkana_1a

Tävlingen avslutas i kväll klockan 20:00

Kommentera (2)

Kommentera

 1. Fru Lagerbielke

  Åååå! 2 minuter i 20.00.. Måste betyda något för mina tre små kämpandes troll ❤️❤️❤️

Se fler...