theresewickman

Therese Wickman

Annons

JAG ÄLSKAR HONOM OCH MIN UTEBLIVNA MENS!

Sitter i soffan, uppkuren under min nya otroligt mysa pläd och har precis hällt upp ett glas rött. Jag laddar för säsongsstarten av Jul med Ernst som strax börjar på tvn.

Den mannen kan verkligen få en att le på mungiporna och hans otroligt härliga och flummiga kommentarer gör mig alldeles lycklig. Tror dock med Ernst att han är så egen och speciellt ( vilket jag älskar) men  vilket gör att antingen så älskar man honom eller avskyr honom… Jag älskar honom, fullständigt, har svårt att förstå att man inte kan gilla den mannen?  Vad gör du? Hissar  eller dissar du Ernst?

Till något helt annat men som jag funderar lite över? Min kropp har alltid följt menscykel väldigt tydligt.! Det har varit likadant varje månad, samma dag och i stort sett samma tid. Startar med mensvärk på kvällen för att sedan morgonen därefter ha kommit i gång ordentligt…

 Men dom senaste månaderna har jag noll koll på min egen kropp., verkligen noll koll!

 Känner ingen mensvärk överhuvudtaget men kan ändå plötsligt från ingenstans börja små blöda vilket ger mig en tro om att det är mensen som är på väg? Men så plötsligt en dag senare kan jag sluta småblöda och jag blöder inget alls på ett par dagar, för att sedan bli samma visa igen? Så håller det nu oftast på en vecka innan mensen kommer i gång ordentligt!!

Den där tydliga mensvärken jag tidigare så kraftigt känt av och som gjort att jag under natten fått min mens finns inte längre och detta med att blöda lite hit och dit under en vecka innan det verkligen sätter igång har jag aldrig upplevt tidigare förens för några månader tillbaka..

Både ägglossning och mensen har varit väldigt regelbunden på punkt och pricka tidigare och nu när det är så osammanhängande så vet jag inte riktigt var, hur eller när jag ska ha något av delarna vilket gör att jag rent kroppsligt känner mig en anings förvirrad..

Fler som varit med om samma sak? Bör jag kolla upp detta nu eller ska jag avvakta en stund? Kan det ha att göra med min intre stress, eller kanske en ny Cysta som blommat upp?

Kanske är det någon här som varit med om samma sak? Ge mig gärna tips och förslag

Cildrens Climate Prize-10

Nu gled precis min favoritman in i tv rutan så bäst att stänga ner datorn. Ha en underbar kväll!

Puss & Kram

Annons
Kommentera (4)

Kommentera

 1. Eva-Lena

  Jag älskar också Emst han är så mysig och han gör så mycket konstiga saker 😊
  Tycker absolut att du skall söka hjälp och kolla upp så det inte är ngt allvarligt
  Ha en bra kväll
  Kram
  Eva ❤️

Se fler...

TIPS TIPS TIPS, UNIK KOD TILL DIG!

Hej vännen!

Hoppas du haft en fin dag?

Har du satt i gång med Julklappshandlingen,  eller är du kanske redan klar?

Är du fortfarande på jakt efter Kläder till jul & Nyår, eller på jakt efter Julklappar till nära och kära så vill jag i kväll i samarbete med Ellos dela med mig av en unik kod till er. Koden ger er hela 25 % rabatt på mängder av varor så som Leksaker, Kläder, Heminredning mm

Jag antar att det inte bara är jag som uppskattar erbjudanden, eller rabatter där man faktiskt har en stor chans att spara hundralappar. ?

Ellos kollage_Fotor

Erbjudandekod: 345450

Koden gäller fram till 11/12 och gäller ett köp, alltså kan man inte handla flera gånger på samma kod utan får beställa det man vill ha under samma order 🙂

Frågor?

Smit in HÄR om du vill kika efter och för att koden ska gälla <3

Ni som inte uppskattar sådana här tips kan bara bläddra vidare 😉

Puss på dig <3

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

TOTALT GLÖMT BORT!

Förlåt förlåt förlåt, jag kom på att jag helt och hållet glömt bort att presentera vinnaren i tävlingen om 600 kr i presentkort hos Caseapp. Vill säga ett stort Grattis till Alva som vann med sitt härliga rim 🙂

Äppelpaj kan du bli,
Men faktiskt också riktigt fin,
Med mycket stil från caseapp kan man finna nått i ett snapp.
Ett skal med vänner är riktigt kul, speciellt nu under jul 😉

IMG_8631

Grattis!!

För er som gärna skulle vilja skaffa ett personligt skal till telefon, padda eller dator till dig själv eller för att ge bort i Julklapp ger jag nu er alla som ej vann tävlingen 20% rabatt på hela hemsidan om du uppger THERESE20 vid din beställning.

Du går in HÄR för att komma till hemsidan!

Puss & kram

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

DEN DÄR UNDERBARA KVÄLLEN MED MIN DEJT!

För några veckor sedan kanske ni kommer i håg att jag var upp till Södertälje för att delta på Childrens Climate Prize?

Under kvällen delades det ut priser till Miljöhjältar, Darin mfl uppträde och kvällen var magiskt på många vis.

Här nedan delar jag nu med mig av en film från kvällen till er 🙂

Försöker i den mån det går att få till mer rörligt material då ni är många som har önskningar om det?

Just denna film har min vän och dejt för kvällen Frida fixat i ordning 🙂

Ha en underbar kväll!

Puss & kram

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

ATT ÖPPNA UPP SIG INNEFRÅN OCH UT!

Redan Onsdag? Säg mig varför springer December, den mysigaste månaden fram med sådan fart?

Jag ska strax åka i väg till min psykolog. Har gått i sex veckor nu tror jag och det är en enorm berg och dalbana att verkligen gå in på djupet, riktigt skrämmande vissa stunder dessutom. Min psykolog påstår jag har ett enormt stort skydd framför mig som är väldigt svårt att ta sig igenom. Så fort vi börjar komma in på djupet på känslor och jag känner hur jag bokstavligt talat är på väg att brista så lyckas jag på något vis sätta upp det där skyddet.

Det skyddet vill hon innanför och det där skyddet har jag inte varit medveten om förens hon nämnde detta för ett par veckor sedan och jag nu faktiskt på ett skärmmande vis börjar lyssna och känna av min kropp på ett helt annat vis och kan se när skyddet kastas upp framför mig, som en slags överlevnad. Detta låter säkert urskumt för er?

Går inte i ord att förklara,,men som sagt så är det obehagligt att börja förstå saker och ting och lära känna igen återkommande känslor, tankar osv… Får se om hon lyckas ta sig igenom skalet idag, har på känn att det kan bli så då jag var extremt nära på att brista ur i storgråt förra veckan.. Wish me luck 🙂

15310718_10209444765468800_516688879_n

15401202_10209444765988813_463800979_n

Dagens sköna outfit är från Halens

Svarta leggings med hål vid knäna samt skön munkjacka.

Sedan jag fick barn, eller jag vet inte om det är sedan jag fick barn eller sedan jag blev vuxen som jag uppskattar skönare kläder på ett annat vis. Har extremt svårt för hårda jeans eller tröjor som är så korta att man visar hela ryggen när man sitter ner. Finns inget värre med en bar rygg och rumpan som syns då byxorna är så låga så när man sitter så ramlar hela bakdelen ut.. Sånt trams håller man inte på med längre. Skönt ska det vara!! 😀

Nä, nu måste jag rusa i väg! ha en fortsatt bra dag så hörs vi sen!

Puss & kram

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...