Stadstjej blir Lantlolla

Tävling Colors by You från Bambino

Så var det tävlingsdags igen.

Bambino matningssked har ett grunt skedblad som gör det lättare för barnet att få i sig maten.
Skaftet är extra långt så att du når ner i barnmatsburken utan att bli kladdig.

Här ser du två (av sex) vinnarbidrag från succétävlingen Colors by You 2013 här – skedarna som vi konsumenter har satt färg på!

Att tävla är som vanligt enkelt! Kommentera bara här nedan vilket set du önskar 🙂
1/ Pastell
2/ Färgstarkt

Tävlingen avslutas den 18/3
Lycka till!

20140311-200240.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Pettersson

    Hej!
    Jag är självklart med och tävlar 🙂 jag tyckte bäst om den första (bilden till vänster) antar att det är pastell. Nu hoppas jag på tur och skedar till dottern som föds 4 juni.

    Ha det så bra.

    Mvh Jessica

  2. Zandra - Mamma till Milo

    Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla om ett par färgstarka till sonen, som precis har börjat med smakisar 🙂 Skulle passa perfekt, då han endast har 2st sen innan, och dem är Alltid i disk! :p

  3. ylwa

    Å jag är gärna med och tävlar och om vi vinner så skulle jag vilja ha de pastellfärgade. Slänger ut en blänkare om tävlingen på min blogg också och hoppas på tur.

  4. OLA

    Om man fick skulle jag välja båda för de är otroligt fina bägge två. Men tror ändå att jag väljer de färgstarka. De var otroligt läckra i färgen och stora syster som håller på att lära sig färgerna kommer få lite träning när pappa ber henne hämta den röda blåa gröna gula skeden:)

  5. Johanna Mårtensson

    Vilka underbara skedar och jag vet att de färgstarka skulle bli perfekt till min lilla tjej. Vi är en färgtokig familj och dessa skulle vara underbart fina att få äga.

  6. Lina Eckerström

    Är gärna med. Har en 4,5 månaders bebis hemma som precis börjat med smakisar. Lätt bästa skedarna för små bebismunnar som inte riktigt vet hur man håller kvar maten 🙂
    Pastell är ju sååå fina. Hoppas !