Sarianne

Lucka 21 hos Sarianne – Polar fitnessklocka med pulsätning

Idag kan en av er vinna en riktigt bra produkt nämligen en Polar fitnessklocka med pulsmätning modell FT7Värde 995:-
Klicka på länken ovan för att läsa mer om produkten.

Det här är en fitnessklocka för dig som vill veta mer om hur du förbättrar din kondition eller fettförbränning.

  • EnergyPointer anger om huvudeffekten av din träning är förbättrad kondition eller fettförbränning
  • Beräknar din kaloriförbrukning under träningen
  • Ett bekvämt sändarbälte i textil med kodad signal för att undvika överhörning medföljer.

 

polar ft7

Tävlingens hålls i samarbete med Polar Sverige.

För att delta i den här tävlingen följer du instruktionerna och lämnar en kommentar. Alla tävlingar mellan den 20-24/12 pågår fram till 31/12 vid midnatt. Nya året firas genom att publiceras fyra lyckliga vinnare. Dessa fyravinnare publiceras på bloggens facebooksida samt bloggen, vinnaren tar själv kontakt med mig via mail. Lycka till!

  1. Gilla Polar Sverige på facebook
  2. Berätta varför du önskar en Polar Fitnessklocka FT7 för att komplettera din nuvarande träningsform. Eller kanske är det rent av så att du är i planeringsstadiet att börja röra mer på dig berätta då om det.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria O

    Har tränat en hel del under de senaste åren, men på senaste har det blivit mindre.
    Det måste bli ändring på det igen och i vår ska det tränas.
    Måste träna upp min svaga och dåliga rygg, öka konditionen, styrkan och försöka få ner vikten vars kurva bara går uppåt. :(
    En sådan här klocka skulle göra det roligare och lättare.
    Att kunna hålla koll på puls och hjärta med mera och veta hur mycket man faktiskt anstränger sig,
    och hur mycket man kan ta i.
    Vore kul att se skillnaden i del olika träningsformerna och resultatet
    från gång till gång.
    Ibland känner man sig tröttare än andra dagar. Vore intressant att se om det är dagsformen eller för att man jobbar tyngre.

  2. 2014 ska bli mitt träningsår

    Jag är en riktig periodare vad det gäller träning, stundvis kör jag på riktigt hårt sen tappar jag gnistan och hamnar i soffan. 2014 planerar jag att sätta fart för jag känner att ryggen och konditionen behöver det, jag har en kompis som jag ska gå tillsammans med och det är a och o för mig att hålla igång då jag har något som kan sporra mig vidare. Jag har tidigare tränat spinning m.m. pulsbaserat och det är en av de träningsformer jag tyckt varit roligast så jag tänker att en puls/fitnessklocka av det här slaget även kan hålla igång mig på egen hand. Dessutom se klara tydliga mål och förbättringar ger precis den sporrning jag behöver för att hålla igång träningen nu när jag ska börja igen.

  3. Farmor Margaretha

    Jag promenerar väldigt mycket, har använd mig av pulsmätning när jag går å olika pass å gym, är ett roligt sätt att hålla konditonen igång.

  4. Jessica Engström

    Den här skulle jag inte vilja vinna till mig själv utan till min partner som älskar att träna och som älskar tekniska pryttlar av detta slag. Jag själv är inte tillräckligt mycket träningsfanatisk ännu, men blir jag det så kan jag säkert få låna den! :)

  5. ida-maria

    Hej! Jag är med och tävlar!
    1; Gillar på FB!
    2: Jag har precis satt upp mitt nyårslöfte som handlar om Beach 2014. Planerar upp upplägget för fullt nu: skaffat kort på Friskis&Svettis, satt upp mina regler&upplägg, skrivit en mindmap som sitter på kylskåpet m.m. Med en pulsklocka skulle jag kunna få ännu mer hjälp och pepp vid min träning. Jag har svårt att räkna ut kalorier, puls och sånt så det vore toppen att få en sån här bra klocka som hjälper mig med detta!

  6. Kim F

    I början av februari ska fixa en förlossningsskada som jag fick för snart 4 år sedan. Nu ÄNTLIGEN ska jag börja träna igen! Det är nog 5 år sedan sist och jag behöver all peppning jag kan få. En fitnessklocka där jag hela tiden kan se att konditionen blir bättre vore guld värd, just nu är den katastrofal och jag har nog aldrig varit i så kass form som jag är nu!

    Gillar på facebook :)

  7. Ulla O

    Jag skulle vilja ge den till min dotter som äntligen efter en knäskada har börjat komma igång att springa igen. Innan skadan var hon väldigt aktiv med träning och spelade bl a mycket tennis. Sen kom skadan och nu efter flera års rehabträning med en hel del motgångar har hon börjat springa igen och det är naturligtvis jättekul. En sån klocka skulle nog göra det ännu roligare!
    Gillar på FB (Ulla Olsson).

  8. MariaM

    Jag är gärna med :) Gillar och delar på fb (maria mattson). Jag hade verkligen behövt en push i rätt riktning för att ta tag i träningen igen. Har haft flera års uppehåll med småbarn och allt vad det innebär. Tyvärr har det börjat visa sig på både byxor och vågen och jag behöver verkligen börja röra på mig igen… Har så smått börjat ta mig ut i löpspåret (läs 2 gånger…) och hoppas på att det ska bli ett bra träningsår år 2014. Denna klocka skulle definitivt vara en stark motivationshöjare när det känns lite motigt att komma igång och upprätthålla träningen!

  9. Johanna

    Det vore verkligen en kick att komma igång ordentligt med träningen 2014 att vinna en sån smart och snygg pulsklocka. Jag har skyllt på många år i småbarnsträsket, men nu är det verkligen på tiden att göra nåt på riktigt!

  10. Ulrika

    Har efter många års upphåll av träning med undantag av promenader nu kommit igång o börjat tränat regelbundet med både klass o gym, än har jag inte hittat rutinerna riktigt. Denna klocka skulle kunna hjälpa mig med kondition o viktnedgång som jag är i behov av…
    Gillar Polar Sverige, gillar o delar vidare o håller tummarna!

    Ulrika önskar God Jul & Gott Nytt År!

  11. Christina Udd

    Med en Polar Fitnessklocka blir träningen lätt,
    löptempot kontrollerad, puls och distansen blir rätt!
    För att uppnå bästa resultat
    kombinera regelbunden motion och sund mat.
    Genom att ta tid med denna klocka
    kan jag mig själv träna och chocka!
    Det är som ”kronan på verket”
    smart, funktionellt och enkelt!

    God fortsättning & Gott Nytt År! :)

  12. ingela25

    Har en man som har kommit på att han ska köra ett trihatlon så nu ska han börja hårdträna och en pulsklocka har han varit inne o tittat på, men tror att han tyckte den var för dyr för att köpa. SÅ tänk att få vinna denna och få ge honom den i födelsedagspresent skulle vara underbart att få göra.. När har är klar med sitt trihatlon då är det dags för mig att få sätta igång igen med träningen efter gravidteten så då skulle ja ta över denna klocka för att få motivation.

  13. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

    Det här skulle ju vara det bästa att få vinna och starta det nya året med. I somras var jag så duktig och sprang. Förbättrade tid och kondition. Men så hände något. Jag bytte jobb och plötsligt kom allt av sig. Vill så gärna komma där jag var igen och med denna kan jag ju följa framstegen lättare och på så sätt få ny motivation att fortsätta.

    Har gillat som Lottiz Törnqvist på FB.

  14. Helena Nilsson

    Gillar på Facebook!
    Jag fick barn i april. Under graviditeten gick jag upp 25 kg. Jag vägde redan 10 kg för mycket innan. Har på 8 månader bara lyckats gå ner 15 kg vilket jag gjorde de första veckorna. Tror det var mest vätska och bebis :)
    Nu har jag stått stilla på samma vikt i ett halvår och jag har riktigt svårt att hitta motivationen. Med en sån här klocka hade jag kunnat se resultat tex i form av bättre kondition när jag rör mig så den hade absolut varit en motivationshöjare!
    Dessutom fyller jag 30 på annandag jul så önskar mig den i present till min kropp så att min son kan få en lite gladare mamma och min man en fru som är piggare och trivs mer i sin kropp!

  15. Lotta från Småland

    FB- Lotta Claesson fd Wiberg

    Maken springer på gator och i skog
    alltid lika glad, han kan bara inte få nog.
    Med denna kan han få lite koll på statistiken
    och jag tror inte han blir besviken
    när han ser pulsens slag
    och hur mycket han bränt på en dag.
    Så när han fyller strax innan nyår
    hoppas jag att det är denna klocka han får!!

  16. JoHaNNa - Julkalender på bloggen

    gillar på fb: Johanna Hellberg

    jag skulle vilja vinna för jag måste komma igång med min träning igen. och denna klocka skulle kunna puscha mej så mycket :) jag älskar statestik och sånt och då skulle jag kunna slå mina egna rekord hela tiden. att bli puschad att fortsätta träna :)

  17. Linda Topplänt

    1.Gillat

    2. Har just bokat en PT och börjar mitt livs första styrda träning 2014….så
    denna skulle säkert vara till stor hjälp för en nybörjare :)

  18. monica

    Gillar på fb!

    2014 är året då jag ska ta ett ordentligt krafttag och komma igång med träning och övervikt. Har ett par år tagit mig runt tjejmilen, dock ej joggande hela rundan… Men med hjälp av fitnessklockan skulle det bli klart lättare att nå målet att ta mig runt hela milen utan att behöva gå. Dessutom önskar jag av hela mitt hjärta att jag är i så bra form att jag inte behöver skämmas över min kropp då det stundar bröllop till hösten…

  19. Erika

    Den här skulle ge mig en extra push till att träna mer. I början på hösten började jag ett mer stillasittande arbete. Har inte förändrat nåt annat men har märkt att jag fått mer kärlekshandtagen. Måste röra på mig mer helt enkelt.

  20. Linda

    Gillar på fb, Linda Nyberg.

    Jag vill vinna för att jag tränar lite då och då men mitt mål är att börja träna regelbundet efter nyår. Med denna klocka kanske det skulle vara lite roligare att träna då jag kan kolla hur mycket jag förbränner när jag styrketränar. Då kommer jag vilja träna oftare för att få använda denna fina klocka :)

  21. Gabriella Wikström

    Jag är med, gillar på facebook (Gabriella wikström)

    Och jag vill vinna eftersom jag fött 2 barn nu väldigt tätt, den äldsta är 2 och yngsta 1.
    Och nu i Januari börjar jag plugga efter att ha varit hemma 3 år och då planerar jag även att börja träna och promenera. Jag behöver helt enkelt motivation till det!! Vet faktiskt inte hur jag ska klara av det helt på egen hand. kanske kan denna klocka hjälpa mig med motivationen och visa hur mycket jag faktiskt förbränner när jag väl försöker! :D

  22. Anna

    Jag själv tränar fotboll och innebandy, mest lagsporter, men min syster löper helst, i somras sprang hon ett halvmaraton vilket imponerar mig så mycket! Hennes nästa mål är ett fullt maraton vilket jag vill hjälpa henne att nå och hon har sagt att hon önskar sig en pulsklocka för att förbättra kvaliten på hennes träning inför detta lopp! :)

  23. Jerker Nilsson

    Jag har en gammal billig träningsklocka från ÖB som inte motiverar mycket till träningen. Men med den här klockan hade jag varit tvungen att bli mer disciplinerad :)

  24. Cissi j

    Jag är i planeringstadiet o ska ha som nyårslöfte att börja springa. Var o hämtade ut ett paket från stadium idag med löparjacka o löparbyxor. Så en klocka skulle komma till användning oxå. Så.är jag fullutrustad haha.

  25. julianna fredriksson

    Hej!
    Är gärna med.

    Jag ska väl börja motionera mera, måste det
    för att mitt blodtryck ska gå ner bland annat.
    Så jag slipper äta den jobbiga medicinen varje dag.
    Med denna fitnessklocka skulle allt underlätta och jag
    bli mer peppad att börja röra på mig mer. Det kan man väl
    säga är mitt nyårslöfte hoppas jag.

    Gillar Polar Sverige.

    Mvh [email protected]

  26. EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

    Min sambo skall springa Lidingöloppet nästa år och har precis börjat träna. Tror han skulle bli superglad om jag vann denna till honom.

    Sen är jag själv i planeringsstadiet. Till våren (eller när väglaget tillåter) så tänkte jag börja springa på mina lunchraster, bra sätt att träna tycker jag.

    har delat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/21/lucka-21-hos-sarianne-2112/

    Gillar på FB, Anna Karlsson

  27. Jessica Sundberg

    När det nya året kommer tänkte jag gå från soffpotatis till en sundare mer rörlig, och gladare, mamma/fru/kompis/kollega! Det kan både kropp och knopp behöva. Nu är det förändring på G. För att motiveras kan det vara toppen med en sådan här fin fitnessklocka. Man får som ett kvitto på sin träning och det kan vara en väldigt bra sporre till fortsatt träning. Speciellt när man börjar se resultat! Hoppas på tur alltså!

  28. Gunsan Lennartsson

    1. Gillar Polar Sverige på Facebook

    2. Jag har kommit igång med regelbunden träning på gym i snart tre år. Jag tränar kondition och uppvärmning på crosstrainer och tränar även styrketräning. Mitt största bekymmer är att jag inte går ner i vikt. Jan kan se på en del maskiner inom vilket område pulsen ska ligga för bästa resultat, men ofta fungerar inte pulsmätaren eller så är det olika beroende på vilken crosstrainer som man tränar på. Jag vill gärna bli mer medveten om hur jag förbättrar min fettförbränning så att jag tränar smart och får ett bättre och snabbare resultat.

  29. Vayleth Oldenburg

    Varit dålig o flera år efter arbets olycka
    Ska nu få börja träna efter nyår
    Denna skulle verkligen passa då

  30. Lotta

    ÅÅh en sån skulle va guld värt. Jag har två mål i sommar. Att springa tjejmilen under timmen och att genomföra tjurruset. Oj vilken hjälp denna klocka skulle va. Motiverande och kul, när lusten och orken befinner sig långt borta.

  31. myran83

    Hej jag gillar på facebook i namnet Sara Holmberg. Jag vill vinna den för jag har velat ha en hela tiden men som student har man ingen bra plånbok. Jag om jag vinner den skulle den användas flitigt hela tiden plus till min träning inför tjurruset som jag har sprungit 2år nu och det blir nästa år också.
    Gillar Även din sida på facebook.

  32. Tina Carlström

    Detta vore super att vinna. Efter graviditeterna har jag inte samma flås som innan. Men i vår ska jag börja ta tag i min löpning igen. Tidigare sprang jag mellan 3-7 mil/vecka. Då hade jag inte hjälpen av en pulsklocka som höll koll på tider och puls för att kunna jämföra och förbättra mig. Man hamnar i samma lunk och tempo. För ta kunna förbättra sig vore detta den bästa gåva man kan få.
    Jag gillar på FB Tina Carlström.

  33. Johanna Wallinder

    Så otroligt cool klocka!! Snygg design!
    Efter 2 barn på 4 1/2 år är jag redo att få tillbaka min gamla kropp (så gott det går) :-) Jag är en tävlingsmänniska i allra högsta grad och jag vet att med denna klocka skulle jag ge 100 % medan jag har superkoll med klockan. Kul att se förbättringar hela tiden och bli sporrad av det!! Hoppas hoppas!!!

  34. Malin Svensk Björck

    Själv har jag ingen användning för en sån klocka, då jag är handikappad.
    Men jag skulle vilja vinna den åt en kär vän.
    Hon har gått upp mycket i vikt efter en graviditet och har svårt att få bort kilona.
    Hon vill men det är svårt för henne att komma igång med träningen. Om jag kjnnat skulle jag släpat med henne på träning :-)
    Men om jag kan ge henne en sån här så kan jag nog visa henne atg jag finns här och jag tror på henne och stöttar henne♥

  35. Sanna

    2013 var mitt nyårslöfte att införskaffa ett gymkort, då det var steg ett för mig och det uppfyllde jag. Det jag dock inte uppfyllde var att komma i gång med träningen på allvar, och det är något jag hoppas kunna uppfylla under 2014 och den här fitnessklockan skulle verkligen komma väl till pass då.

    Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  36. Jenny K

    Gillat deras sida på fb.
    Hatar verkligen att röra på mig men i höstas fick jag nog då vågen visade lite för mycket. Så nu 3 månader senare har jag börjat springa och gått ner 7 kg. Skulle så gärna vilja vinna för att peppa mig själv till att springa längra och utmana mig själv.

  37. Eva Kylensjö

    Den där klockan vore den perfekta hjälpredan för mig att komma tillbaka till formen efter diverse skador och långdragna förkylningssymtom! Mätbart är roligt och stimulerande :)

  38. Lina Eckerström

    1, Gillar på facebook – Lina Eckerström

    2, Efter 9 månaders graviditet så är det ÄNTLIGEN dags att börja träna ”på riktigt” igen. Har vart väldigt rörlig och tränat nästan fram till förlossningen men jag har saknat att kunna ta i ordentligt samt löpträna så otroligt mycket. Men snart så.. :) Har länge tänkt köpa en pulsklocka för att få ut det mesta av träningen men det har inte blivit av än. Nu känner man sej ganska otränad och visst hade klockan hjälpt till att komma igång på ett bra och lugnt sätt samt hjälpa till på traven med att på bästa sätt bli av med alla gravidkilon :) Hoppas på en fin present att börja på träningsåret 2014 :)

  39. Caroline Lundin

    Gillar på fb, Caroline Lundin. Delar på fb direktlänk https://www.facebook.com/caroline.kroona/posts/452157244884918
    Jag har dragit på mig väldigt många extra kilon under mina graviditeter och har inte riktigt lyckats få bort alla dessa. Tiden är dessutom väldigt otillräcklig i min vardag men jag kämpar på och med en såndär bra klocka skulle jag kunna få ännu mer pepp och steppa upp och förbättra resultaten :)

  40. emlisch

    jag är så gärna med och tävlar. Jag har börjat att springa en del- och visst tar mobilappar tid osv. Men det är roligt att se så det verkligen stämmer med slag per minut osv. Och sedan styrketränar jag en del och gör plankor- kan va bra o ha ett ur som tar tiden ju,

    hoppas på tur

  41. Fröken M

    Åh det vore GRYMT att vinna denna !

    2013 har varit året då jag efter en utmaning från min man bestämde mig för att komma i ”mitt livs form” och fixa att springa en MIL.
    Ska jag vara ärlig så tvekade jag lite själv i börja, i 30 år hade jag avskytt alt vad träning heter och jag orkade knappt springa ett varv runt huset utan andnöd i början.
    Men jag hängde i och när det var dags för karlstad stadslopp – Den fruktade milen fixade jag den på tiden 52.32 min !

    År 2014 är året då utvecklingen ska fortsätta framåt
    – för någonstans på vägen mot den där milen blev jag rejält ”träningsbiten”.
    Målet jag strävar mot nu är milen på under 48 minuter och en kropp byggd av snyggt tonade muskler
    så nu håller jag tummar och tår för vinst så att jag får lite ”hjälp på traven” med att hålla koll på mina värden !

    En Polar Fitnessklocka FT7 vore en riktig kanon vinst för mig !!

    Gillar på FB – Michaela Ambjörnsson