Sarianne

Det handlar om tjejkväll

Har haft tjejkväll här hemma!

Sandra kom och hade en me&i visning, har varit på hennes visningar innan och hon är otroligt duktig på det hon gör. Nu minns jag inte vilken säsong hon är inne på men hon har sålt i flera år. Började och sälja me&i när hon var föräldraledig med första barnet och sen har det inte gått att sluta.

Kläderna var många och jag börjar ju känna igen de flesta nu, underbara färgglada plagg. Jag var själv klädd i me&i från topp till tå. Bästa jeansen i modellen boyfriend jeans, på riktigt, de är helt otroligt sköna. Jag som tillbringar en hel del tid krypandes och sittandes på golvet på jobbet fullkomligt älskar dem. Känner mer som ett par leggings, provtvång helt enkelt, du kommer älska dem.

Till jeansen körde jag ponchon från me&i, höstens absolut måste plagg, passar till alla tillfällen!

me&i poncho

 

Ett riktigt roligt sätt att samla ihop ett gäng med tjejer och bara ha det trevligt för en kväll. Jag hade förberett med lite vin, ost och kex, fika för fikasugna och annat.

De här otroligt söta jumpsuitsen är på riktigt så söta så jag smäller av, mina barn är tyvärr för stora för de här skönheterna. De finns i storlek 50/56-98/104

jumpsiut me&i

 

 

Har hunnit samla på mig en del plagg nu, rena fröjden att öppna garderoben men jag slog till på ett everyday yogapants till mig själv och Fröken J fick tunic with butterfly at back samma som storasyster så de kan matcha varandra. Sött!

me&i visning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.