Sarianne

Svider i ögonen!

Vaknade med total lycka imorse, rusade mer eller mindre upp för att kolla hur det såg ut under fötterna. Fylld med spänning slets dem bort och ingenting syntes. Omöjligt att jag kan vara så ”ren” tänkte jag insåg rätt snabbt att jag satt dem åt fel håll. Sarianne i ett nötskal!

Bättre lycka ikväll! Direkt efter det kom tröttheten över mig, ögonen sved och projekt väcka barn inleddes, gick hyfsat smärtfritt iallfall.

Den här veckan har jag så mycket kul framför mig så kommer nog inte hinna känna av tröttheten. Tre träningspass inbokade, onsdag huvudstaden för ett event. Torsdag och fredag skola och efter skolan på fredag tillbaka till huvudstaden igen. Övernattning hos bror och sen utdelning av Loppipåsen för att senare mot eftermiddagen ta mig vidare till mammabloggkryssningen. Veckan är fullspäckad och jag bara älskar att vara igång igen. Litteraturen är upptravad på skrivbordet och väntar på att bli läst. Kalendern är ifylld med höstens kommande projekt och skojigheter. Lite lunch på det här så ska allt bli fint!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.