Att vara och bli mamma

Besök och tankar om farsdag

När vi kom hem från dagis fick vi besök av Charlies kompis Vilgot och hans goa mamma Lina. Vilgot åkte på vattkoppor direkt efter Charlie så dom har inte setts på flera veckor. Det var ett kärt återseende och vi kunde tom höra att Vilgot försökte säga Charlie:)
Middagen blev en sån klassisk småbarnsfamiljs-middag, stekt falukorv och pasta;) men ska man ha något snabbt som hela familjen äter så får det bli sånt helt enkelt. Imorgon har jag laddat för kyckling och potatisgratäng i alla fall:)
Om två veckor är det farsdag, hur ska ni fira era pappor eller era barns pappor? Jag tänker boka bord på hotel post i Göteborg så blir det en brunch där, deras brunch ska tydligen vara toppen. Än så länge funderar vi på om vi ska gå själva eller bjuda med våra pappor. Sen har jag ju en present till Fredrik i tanken, men funderar på att vänta med den till jul. Annars får jag väldigt svårt att slå den då, har nämligen kikat lite på en ny klocka till han, men han vill ha en vattentät så får lägga lite extra. Har ni lite andra tips på bra farsdags presenter?

IMG_2255.JPG
Tycker att den där magen växer i en faslig fart nu:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.