Att vara och bli mamma

Dregglisar från Dregglis collection

I förra veckan fick jag hem några dregglisar från Dregglis collection.
Min allra första känsla jag fick när jag tog en av dom i händerna första gången var, wow vilka mjuka, tjocka och härliga, de här är toppen för barn som dreglar mycket eller som nu på hösten när man inte vill att dom ska bli blöta och kalla. Emelie som är försäljningsansvarig och som jag har haft kontakt med verkar vara en urgo tjej som har vart väldigt professionell. Det känns bra när man vet att man har med seriösa personer att göra med och som gör sitt yttersta för kunden. Lätt att få kontakt med och svarat på alla mina frågor. Jag fick hem tre dregglisar i olika färger, en snygg med ugglor på, en med bokstäver och en randig. Alla hade fleece på baksidan vilket gjorde den mjuk och go.
IMG_2200.JPG
Här är den med ugglor på. Den är väldigt fint sydd och har dolda sömmar. Jag får en lite lyxigare känsla när det sitter en lapp på med märket av tillverkaren.
IMG_2201.JPG
Som ni kan se finns det två olika lägen för knäppning, perfekt så dregglisen kan växa ihop med barnet. Det är enkla tryck-knappar som sitter bra men samtidigt är lätta att få av. Det finns inget värre än knappar man aldrig får upp..

IMG_2203.JPG
Ibland kan man vara rädd för att barnet inte ska få tillräckligt med plats runt halsen utan att den ska klämma. Därför ville jag självklart testa själv, och på den yttre knäppningen fick jag själv på mig dregglisen. Det känns bra, för då vet jag att det inte kommer bli för trångt för mina barn. Måste säga att det även var lite skönt för min kalla hals, den värmer gott med fleecen. Hade kunnat ta på Charlie den utan att han dreglar men bara för att värma lite extra under jackan.

IMG_2204.JPG
Här är de tre dregglisarna jag fick hem, fina va? Jag älskar färgerna, dom är så klara. Det var väldigt svårt att välja vilka jag ville ha för alla var så fina.
Hemsidan är väldigt lätt att förstå, den är smidigt uppdelad så man lätt hittar om man är ute efter randiga, enfärgade eller mönstrade. Priserna är också väldigt bra, endast 59kr/st.
Om jag ska summera det hela så ger jag dregglis collection ett högt betyg, mycket för att dom var ”fodrade” med fleecen, inte många andra som är det och framför allt så är dom inte så tjocka. Sen gillade jag tyget, det kändes så mjukt och lent, en lyxig känsla helt enkelt. Det absolut ända jag kan anmärka på är att två lappar var fastsydda på två olika sätt.

IMG_2205.JPG
Som ni kan se här ser man sömmarna på den ena efter lappen men inte på den andra. Detta är ju bara något som har med utseendet att göra och inte med själva funktionen. Plus att man ser det inte på den när man har den på sig för då ligger den sidan mot bröstet.
Annars så har jag inget mer att anmärka på och jag kan varmt rekommendera er att kika in på deras hemsida, dregglis.se eller kika in dom på Facebook, sök då på dregglis collection. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.