Att vara och bli mamma

Allergisk mot tomat?

Någon som har koll på allergier?
Nu när vi satt och åt så bet Charlie i en körsbärstomat så dom små kärnorna och saften sprutade åt alla håll och kanter. Han älskar att bita i dom, kiknar av skratt när dom spricker. Men idag satt han i bar överkropp när han gjorde detta och ca 30 sekunder efter så bryter han ihop och börjar hets klia över hela magen. Han blir ill röd direkt. Så vi snabbar oss in i badrummet och tvättar av han. Han är fortfarande lite ledsen men tar fram en lotion och så börjar vi smörja. Det va precis som att det sved massa. Kan han vara allergisk eller kan det kanske ha med att vi precis kom hem från babysimmet och har badat i klor? Bör man kolla upp det kanske? Stackars mammas lilla hjärtegryn. Gud det gör så ont i hjärtat när han får sån panik, vet inte vad man ska ta sig till. Ibland önskar man att han kunde prata lite mer och förklara för mig hur han känner.

IMG_2037.JPG
Va tvungen att slänga in en bild på kulan idag:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Hej! Hittade precis hit, kul med nya gravidbloggar att följa! 🙂

    Min son på 15 månader är allergisk mot tomater och allt som är rött i princip. Han får röda utslag över hela kroppen som kliar nåt fruktansvärt. Det märks direkt när han fått i sig något olämpligt för utslagen blossar upp på en gång. Det låter ju lite samma som för er. Ring och rådfråga BVC 🙂

    1. petra

      Hej:) vad roligt, välkommen hit:)
      Det låter ju rätt så likt, har aldrig tänkt på hur det blir när han äter men kanske ska testa och se. Sen kolla med BVC vad dom säger. Tack för rådet:)