Att vara och bli mamma

Vecka 19(igen)

Nu har jag gått in i vecka 19, igen;) min pluttis ska väga sisådär 170-200g. Men varför är magen så stor om bebisen är så liten tänker jag då. Känns egentligen inte alls logiskt? Eller gör det? Aja, det är som det är.
Som jag skrivit tidigare har jag varit extremt trött denna veckan. Nu funderar jag seriöst på att börja med järntabletterna, har nog sovit en stund varje dag tror jag. Idag dog jag tex på soffan när jag hade satt på ett avsnitt av ”OITNB”.
Jag satt igår och kollade på om jag skulle köra gravid-vattengympa denna gången. Kunde inte det förra gången för det fanns inga tider som passade mig:(
Någon som har gått med magplasket eller på Hagabadet i Göteborg? Eller något annat ställe som ni kan tipsa om?
Det kliar som sjuttsingen i mitt skinn nu också, överallt. Smörjer som en galning och har typ oljefläckar. Mina bh-ar börjar bli lite obekväma trots att jag för ett tag sedan började använda dom jag hade förra graviditeten. Ska nog köpa några utan bygel tror jag. På jobbet har jag bara sport-bh, inget annat är skönt nog så som man rör på sig.
Imorgon bitti tänkte jag ställa mig på vågen för att se på ett ungefär hur mycket jag gått upp redan… Lite skrämmande, men känns ändå som att det är bättre denna gången än förra.

IMG_2029.JPG
Ett par supersköna gravidjeans från Polarn och pyret jag fyndade på freeport för endast 99kr:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Idas beauty ~ nybliven mamma

    Fina magen! <3

    Sv: Ja första gången vi var ifrån henne så länge! 🙁 hon hade det superbra, men vi saknade henne sååå mycket!! Det tycker jag absolut att ni ska. Så lyxigt och man behöver rå om varandra ibland utan blöjbyten 😉