Att vara och bli mamma

Solarie eller spraytan?

Nu kommer min fåfänga fram. Trodde inte att jag skulle bry mig denna graviditeten heller men ack så fel jag hade. Jag hatar verkligen att vara såhär blek. Jag känner mig lite tjockare, tråkigare och så typiskt vinter-grå i ansiktet. Speciellt efter sommaren när man haft en fin färg, och sen försvinner den.ush!!
Så nu kommer min fråga, kan man sola solarie eller göra spraytan när man är gravid? Brun utan sol vill jag inte ta för är så rädd för att få linjer och sånt. Eller har ni använt någon lättanvänd brun utan sol?

Sen fick jag en kommentar på min smoothie att jag inte skulle glömma proteinet. Funderar på att ha i lite havregryn men eftersom jag gör den hemma och dricker den ca 45 min senare är jag rädd för att den ska svälla. Gör den det?

IMG_2019.JPG
Nu ska jag jobba:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Solarium är helt ofarligt, men spraytan kan innehålla farliga gaser som avges när man sprayar som man inte får andas in när man gravid. Samma med att måla om i lägenheten med färg som inte är vattenbaserad

  2. Linda

    Har inte tänkt på om havregryn sväller. Men är det så mycket protein i det? Mjölkprodukter är bra, tex kvarg innehåller ju mer protein. Annars finns det ju proteinpulver