Packar upp

Tre veckor går så sjukt snabbt. Känns tufft att man behöver värsta tjocka jackan när man ska köpa ostbågar på Konsum inför Melodifestivalen.
Hemma bäst heter det men just nu längtar jag nog mest tillbaka till solen och stränderna. Och ölen. Shit vad härligt det var att gå barfota hela dagarna och inte ställa klockan en enda gång. Men nu är jag hemma och packar upp våra sandiga kläder och lite nytt till både mig och hemmet.

(null)

Mellan paradisen

Här sitter jag och skriver med fötterna i den härligaste sanden jag någonsin känt. Den är inte kritvit men väldigt vit. Just nu är vi på Koh Bulon, en liten pluttö i södra delen av Thailand. Helt fantastisk. Innan vi kom hit var vi på Koh Lipe som är ännu längre söderut. Längst ner faktiskt. Där var sanden lite mörkare i sin ljusa ton men det spelar inte så stor roll. Bara en skiftning i nyansen som känns som ett lyxproblem här nere.

(null)
En tur på en av alla Long Tail båtar

(null)
En drink på stranden

Jag tänkte att jag skulle skriva mina favoriter från vår resa när vi kommer hem. Jag så många fina bilder som jag gärna delar med mig av…

Annons

Värsta modellen ju…

För ett litet tag sedan var jag med om en kul grej. Jag blev fotad iförd en vacker skrud till ett köpcentrum här i Malmö. Jag skulle vara deras modell för december månads kampanj.
Så jäkla kul.
Hade varje dag sett ut som denna så hade jag lagt min hammare åt sidan för alltid.

IMG_0664.JPG

IMG_0663.JPG

Annons

På lördag smäller det…

IMG_0341.JPG

På lördag är det fest i Malmö. Inte vilken fest som helst utan en av de mest ärofyllda och eminenta fester man kan tänka sig. Det är nämligen så att på lördag ska Sveriges bästa skägg koras i Malmö. Hundratals karlar har visat sitt skägg och tio granna pågar har blivit utvalda. Tyvärr var inte jag en av dem men jag tänker att nästa år är det min tur.
Hur som helst så kommer det bli en kväll att minnas för oss skäggbärare. Jazzband, barberaruppvisningar och såklart öl. För vad är bättre för ett välväxt skägg än en dryck full av B-vitamin…
En Karl Med Skägg

Annons