Grymma Becka…

  
Alltså kolla in den här bilden. Becka aka @beardartist har gjort den. Kolla in hennes profil om du gillar skägg…

Det enda som suger lite är att den hänger i Viktors kök och inte i mitt.

Ikea dude…

  
Ikeamodell liksom. Det var några härliga dagar på Gotland med ett riktigt härligt gäng. Kändes rätt overkligt när några av mina fina instagramföljare skickade in bilder av mig som klädde stora väggar på ikeavaruhus runt om i Europa…

Annons

Nya färger

  
Tidigare var vår öppna spis teglad och vitmålad. Den är fortfarande teglad men jag putsat den och efter det spacklat. Sen målade vi den i grått. Det blev rätt coolt när den fick en annan färg. Den tar liksom för sig mer nu. I den blå soffan ser ni en grym kudde från Into the fold en tjej från Australien som gör grymma kuddar. Jag har en annan kudde med ett skägg på(såklart) från samma tjej som jag bara älskar. 

long time no see…

Men hallå. Det var ett tag sedan. För er som saknat mig så känner jag att inspirationen är på topp för tillfället och nu jävlar ska det bloggas.

En stor del av mitt liv förutom att fixa hemma och chilla med familjen är mitt och andras skägg. Det låter kanske lite märkligt men när jag skaffade skägg tänkte jag inte att det skulle bli en så stor del av mig. Jag började gå till barberare och och dom lurade på mig en skäggolja och lite annat smått och gott. Man kan väl säga att det är deras fel att det blev så här. Nu är det oljor, blasam, återfuktare, vax, pomada och en massa andra produkter som gör skägg och skäggbärare snygg och väldoftande. I helgen var det skäggfest i Malmö och Sveriges bästa skägg skulle utses. Jag missade så klart hela kalaset men vad jag hört efteråt så var det en grym fest. En karl med skägg är det som ordnar festen och tjejen som står bakom det hela heter Madeline och är gyrm. Vilket jobb hon har gjort. Kika in där och kolla vem som vann och vilka som var de tio finalisterna.

Det kan vara så att jag numera kommer varva mitt inredningsintresse med lite gött skäggsnack

Det pratas om en podd som kommer bli grym. Det är jag och en kille som heter Viktor som drar igång den väldigt snart..

Annons

Packar upp

Tre veckor går så sjukt snabbt. Känns tufft att man behöver värsta tjocka jackan när man ska köpa ostbågar på Konsum inför Melodifestivalen.
Hemma bäst heter det men just nu längtar jag nog mest tillbaka till solen och stränderna. Och ölen. Shit vad härligt det var att gå barfota hela dagarna och inte ställa klockan en enda gång. Men nu är jag hemma och packar upp våra sandiga kläder och lite nytt till både mig och hemmet.

(null)

Annons

Mellan paradisen

Här sitter jag och skriver med fötterna i den härligaste sanden jag någonsin känt. Den är inte kritvit men väldigt vit. Just nu är vi på Koh Bulon, en liten pluttö i södra delen av Thailand. Helt fantastisk. Innan vi kom hit var vi på Koh Lipe som är ännu längre söderut. Längst ner faktiskt. Där var sanden lite mörkare i sin ljusa ton men det spelar inte så stor roll. Bara en skiftning i nyansen som känns som ett lyxproblem här nere.

(null)
En tur på en av alla Long Tail båtar

(null)
En drink på stranden

Jag tänkte att jag skulle skriva mina favoriter från vår resa när vi kommer hem. Jag så många fina bilder som jag gärna delar med mig av…

Annons