Mamma på landet

TÄVLING – Morgondagens stjärnor

I samarbete med Libero har jag förmånen att tävla ut en värdecheck på blöjor och en tävlingsdräkt i storlek 86/92 till en lycklig vinnare!
image
Det på bilden kan bli ditt. 🙂

Libero har historiskt gjort flera framgångsrika limited editions som varit enormt efterfrågade och uppskattade av småbarnsfamiljerna. Lagom till fotbolls-EM, som kommer att äga rum juni-juli i år, har de nu lanserat en fotbollskampanj där de vill lyfta fram morgondagens stjärnor – dagens blöjbarn.
image

image

image
Nu har du chansen att vinna ett paket av nya fotbollsblöjorna från Libero och en gullig fotbollsdräkt. För att vara med och tävla om det fina kitet vill jag att du motiverar varför du vill vinna.

Tävlingen pågår till 14 juni och vinnaren presenteras ett par dagar senare här i bloggen.

Lycka till!

Tävlingen är AVSLUTAD och vinnaren presenteras här om några dagar ?

??? Först vill jag tacka alla som har varit med och tävlat. Jättefina motiveringar och jag önskar att alla hade kunnat vinna. Men jag hoppas på fler tävlingar i bloggen i framtiden för jag älskar att få anordna tävlingar och göra er läsare glada. ? ???

??? Vinnaren är MADELEINE! Ett jättestort grattis till dig! Jag kommer kontakta dig imorgon så ha koll på mailen. ???

Det här inlägget är ett samarbete tillsammans med Libero

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Min syster kommer och hälsar på mig om 2 veckor. Hon kommer flyga till Stockholm med sina två barn som fortfarande har blöjor. Jag vet hur mycket som behövs packas när man reser med småbarn så det skulle vara fantastiskt att kunna säga ”lämna blöjorna hemma, det köper jag åt dig”. ✈️
    Hennes man är en riktig fotbollsfantast så skulle nog göra honom riktigt glad när han hämtar sin familj på flygplatsen skulle få se lilltjejen i en fotbollsdräkt ⚽️ Den perfekta presenten till honom när han har fått sakna sin familj i 5 dagar ?
    Håller tummarna på vinst ✊

  2. Helena Salmons

    Små blivande stjärnor behöver,
    trygghet och lycka framöver,
    idag en torr krabat,
    imorgon en lagkamrat!

  3. Ida

    Min sons pappa gör nästan allt för att få denna dressen. Han är med i alla tävlingar han hittar så nu chansar jag:) både min man och son Colin på 9 månader är fotbollsgalna, de sitter både klistrade framför EM! Så det skulle bara superkul att vinna detta kit i hemlighet för min man som kämpar så 😉

  4. Yohanna af Skovde

    Vi har en liten Zlatan här hemma som verkar ha en förkärlek till fotboll. Så fort det är en match på tv:n springer hon omkring och sparkar fotboll. Vore grymt om hon fick se ut som de andra hon ser på tv och ”vara med” lite mer 😉

  5. Maria Blanck

    Hej! Min son Willgott 2 år är väldigt intresserad av fotboll, det är det enda program han sitter still och tittar på.
    Han andra ord var boll! Han vägrar ha några andra blöjor på sig än fotabullu på sig. Så jag lär nog köpa på ett rejält lager innan kanpanjen är slut! Han skulle bli superglad om han vann!

  6. Amanda

    Allt jag hör här hemma är ”Heeeeja sverige!!!”. Hela familjen sitter framför tv:n ikväll när sverige spelade, och den som var mest taggad var lilla ettåringen! Skulle vara så kul att klä upp han lite med!

  7. Maria

    Vår treåring har verkligen inget fotbollshyfs. Nu under Irland-Sverigematchen står han ivägen för Tv:n, tigger om HavreFras, drar i sin storebrors hand och skriker att han ska leka bärgningsbil och dessutom gjorde han nr2 i blöjan precis när Zlatan skickade en assist till Irländarnas självmålsskytt. Phuh. Han behöver få på sig en fotbollsdräkt och dessutom en ny blöja.

  8. Camilla Wihlborg

    Åh vad det skulle vara kul att vinna dräkten!
    Har en kollega som lovade mig en fotbollsdress i babystorlek om jag fick en son.
    Det var 2009 och jag har fått tre döttrar!
    Skulle vara så himla kul att vinna en och skoja med kollegan, min tredje dotter skulle vara sååå fin i den ♥
    Och kupong på blöjor vore toppen, vill prova up & go 🙂
    Hoppas att vi har turen på vår sida.

  9. Sandra, mamma till Milla och Molly

    Jag skulle gärna vilja vinna ett set till min yngsta dotter som är sååå avis på sin storasyster som fått en egen ”Svejje”-tröja nu när hon börjar på landslagets fotbollsskola imorgon. Hoppas få vinna så vinfär husfrid och två glada barn som kan träna på målgester tillsammans.

  10. Susanne Milton

    Lillan hatar blöjbyten och vägrar ligga ner, orkar inte ta dessa fajter mer!
    Dags för henne att börja med snygga fotbolls-upp-och-gå, och bolltokiga pappan skulle jubla över en dress i gul och blå!

  11. Robert Benckert

    Min 2-åriga son har 2st storebröder som är helt tokiga i fotboll, har fotbollskläder men inte lilla Ville

  12. Kristiina

    Hej!

    Det perfekta kitet till min brorson Alex!
    Alex står i startgroparna för att lära sig att gå, så vad passar bättre ön ett suppoerkit.
    Heja, heja på dubbla vis, tror detta blir en hit!
    Lite uppmuntran, omtanke och glädje på vägen från faster.

    Ha en fin dag!
    Mvh
    Kristina.

  13. Marianne Svensson

    Mitt barnbarn Viktor skulle säkert vilja ha en sån här dräkt. Storebror Valter Zlatan (han heter faktiskt det) har ju en fotbolls dräkt och storebrosan är ju idolen så han vill ju alltid vara likadan?

  14. Sandra Johansson

    Jag skulle vilja vinna till mitt syskonbarn som är helt tokig i allt som har med bollar att göra och brås förmodligen på sin fotbollsgalna pappa som inte lär missa en sekund av sommarens matcher. Vad skoj det vore om de kunde få matcha genom att lillen får en egen matchdräkt i år

  15. Lena P

    Till hen som kommer om en vecka, hoppas mormor som längtar ihjäl sig, och som inte kommer att missa en match, om mormor får bestämma.

  16. Sophia

    Jag skulle vilja vinna så att lillen kan vara med och stötta Sverige framför soffan nu när Europa Mästerskapet drar igång! Han älskar fotboll redan och skulle bli jätteglad för dräkten…..och blöjorna så klart! De skulle verkligen komma till användning 🙂

  17. Maria

    Som en kul hälsning från Sverige skulle jag ge dräkten till min vän som bor i ett annat land! Hon har en baby, så det är en riktad present.

  18. Jennifer B

    Finnes: utomhus och bolltokig kille på ett år! Har energi jämt och håller alltid igång. Får han bestämma själv skulle vi vara ute jämt. Sökes: coolaste kläderna inför sommarens alla matcher, kanske kan han få se någon. Söker också bästa å säkraste blöjan en tid framåt! Skulle göra sommaren så härlig!

  19. Ann Wennberg Wikner

    Skulle vilja vinna detta till min dotters kompis bebis man ska introducera barnen tidigt i bra saker

  20. Johanna Th

    Tro det eller ej men jag vill vinna denna dräkt till min dotter för att överraska min man som är en riktig fotbollsnörd ? Om vi vinnerkommer hon bo i den hela sommaren ? Gratis blöjor vore fantastiskt då vi precis fått en parkeringsböter som svider i semesterkassan ?
    Mvh Johanna

  21. Malin J

    Alltså de här blöjorna är så fina och dressen också! Min dotter Liv fyller 2 år idag (8 juni) och äääälskar att spela fotboll! Hon har storlek 86/92 och skulle verkligen passa perfekt i dräkten. Hela familjen kommer ju vara klädda i Sverige-färger under Sveriges matcher så självklart ska väl vår lilla busunge också vara det 😀 Sen tar vi med oss fotbolssdressen på semestern till Kroatien 🙂 Vi ska även pott-träna Liv i sommar så de här snygga blöjorna kanske blir de sista hon har. Man vill ju sluta på topp!

  22. Sofi Fifi Karlsson

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna detta superkit till två superungar! Min bästa väninna bor i Brasilien och hon och hela hennes familj lever, andas och älskar fotboll. Deras lille skulle vara helt otroligt söt i en svensk fotbollsdräkt och det skulle vara superkul att skicka denna till dem som en liten överraskning! Blöjorna kan flickan här hemma ha så att både hon och jag kan känna oss säkra även i de mest spännande ögonblicken under sommarens turnering!