Mamma på landet

TÄVLING – Vinn ett kit från Libero

Åh vad fantastiskt roligt! Nu ska jag anordna en tävling med en lyxig vinst från Libero! 🙂
En person kommer ha chansen att vinna ett fint kit från Libero bestående av en värdecheck på ett paket av deras nya blöja Libero touch och en mugghållare för vagnen.
Mugghållaren beställde jag själv för två år sedan och är supernöjd med den. Finns plats för 2 flaskor och ett litet fack för mobil/pengar/nycklar. Jag använder den på vår resevagnen, den passar perfekt där.
image
Libero touch är Liberos nya blöja med en lyxigare känsla. En exceptionellt mjuk blöja skapad i unika material med en mjukhet och passform som måste upplevas. Värdechecken gäller för ett valfritt paket.
image
Om du vill vara med och tävla ska du motivera varför du vill vinna. Tävlingen pågår fram till 24 november 2015 och är nu AVSLUTAD.
image
Jag vill börja med att tacka alla som har varit med och tävlat, det känns fantastiskt roligt! Det är min tredje tävling som jag har anordnat i bloggen och jag hoppas såklart på fler tävlingar framöver. 😃
Vinnaren är 🎉 Johanna 🙂 🎉 Ett stort grattis till dig! Jag kommer kontakta dig på mailen imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna :)

    Vilken fantastiskt vinst! Libero touch har jag velat köpa ända sen de kom ut i affären. Det verkar vara en väldigt bra blöja som jag skulle vilja testa till mina två barn som passande nog har samma blöjstorlek. Har alltid varit Libero trogen.
    Mugghållaren skulle passa perfekt till vagnen, då kan barnen ha sina vattenflaskor och jag börs o mobil lättillgängligt
    Hoppas hoppas hoppas

  2. Sara Bengtsson

    Hej! Tävlar i sista sekund här. Libero är det enda jag använt till mina tre barn som jag är riktigt nöjd med. Har velat ha just en sån här mugghållare till vagnen ett tag, men inte kommit mig för att skaffa en. De nya blöjorna vill jag väldigt gärna testa, så detta skulle vara en bra och rolig vinst 🙂

  3. Frida Elmgren

    Hej hej!

    Bjöjor kanske man tror är en tråkig present men nu när min kusin ska få sitt andra barn så är det den bästa presenten för det går åt i en väldans fart och jag vill ge henne en förberedd nystart. Sist sa hon att hon trodde aldrig att det skulle gå åt så mycket blöjor, det är inte klart ännu men det skulle vara kul med en annorlunda men välbehövlig present så jag håller tummarna på att vinna det här så jag kan förgylla hennes atmosfär.

  4. Jenny Sjöberg

    Ärligt talat så har jag varit väldigt missnöjd med Liberos tidigare blöjor. Vi har testat på båda barnen och tycker inte att de suttit bra och flera gånger har de även läckt.
    På grund av detta har vi istället kört med en konkurrent – som nu tagit bort sin medlemsklubb helt. 🙁 Det har inte funnits så mycket kul att byta poäng mot, men alltid något. Liberos klubb har mycket roligare saker och deras Duplo-kampanjer har verkat jättebra. Men eftersom vi inte ”vågat” testa igen har vi fortsatt med det andra märket.
    Jag tar gärna den här gratischansen att testa Libero igen – de här nya blöjorna kanske kommer att fungera perfekt!

  5. Sara

    Det blir perfekt vinst efter som tänker att ge den till en mamma med små barn som kom ny i Sverige. Blir som en ”välkomstpaket ”!
    Det är så rolgt att se dem glada 🙂
    Hoppas på vinst!

  6. Erika Larsson

    Det vore en perfekt vinst med två små rumpor här hemma att hålla torra. Mugghållare skulle komma väl till pass vid våra första resa i Januari.
    Håller tummarna

  7. Michaela

    Med två blöjbarn så skulle denna check vara guldvärld, ett paket blöjor mindre att handla skulle ge oss ett bidrag till att göra de sonen önskar nu när snön har kommit:) Och vad skulle då inte passa bra med en mugghållar så mamman kan få en latte när vi är på språng och den stora kan samtidigt hålla koll på vart hans ”hajmniklar” är.

  8. Maria Ahlin

    Jag skulle gärna vinna då jag väntar tredje barnet och blöjor går alltid åt. Som grädden på moset är att jag kan hålla isär stora barnens vattenflaskor när vi är ut på äventyr 😀