Mamma på landet

Smart in the dark TÄVLING

Hösten närmar sig med stormsteg; löven blir gula och röda, fåglarna flyttar söderut och mörkret smyger sig på. Som småbarnsmamma är jag alltid noga med att se till att mina barn har reflexer men jag tycker att det är skrämmande att se hur ofta vi vuxna är dåliga på att bära reflexer. Jag bor ute på landet och här har vi inte mycket till gatubelysning. Ändå är det många som gärna är svartklädda och tar en promenad i mörkret. Det är väldigt läskigt, speciellt när man kör bil. Men även om det finns gatubelysning så syns vi dåligt i mörkret.
Visste du att 40% av alla bilolyckor med fotgängare sker i mörker i tätbebyggt område? Gatljuset gör att du ser, men du syns inte. En reflex gör stor skillnad. Med reflex upptäcker en bilist dig ca 100 m tidigare än utan reflex.
Alla tycker kanske inte att det är så snyggt att gå på stan med en reflexväst men nu finns det ett annat alternativ. På Loppi event Höststart träffade jag Ann-Sofie Hermansson från Smart in the dark®. Smart in the dark® lanserades i november 2014 och är ett svenskt företag som erbjuder designade och säkra reflexer till den välklädda kvinnan och mannen till jobbet, festen eller på fritiden. De har ett brett utbud med snygga reflexer som finns till arm, ben, som bälte och som accessoar till väska/barnvagn så man kan känna sig fin och synas i mörkret.
image
Och nu kommer det bästa: Jag har fått förmånen att tävla ut reflexer till en av er bloggläsare! Helt fantastiskt roligt, min första tävling här på bloggen! 🙂 Blir du den lyckliga vinnaren får du välja fritt ur Smart in the dark sortiment till ett värde av 700kr.
För att vara med och tävla ska du svara på frågan: Vilka mönster ingår i Kollektionen Nordic Silver?
Gå in och gilla Smart in the dark® på Instagram och Facebook för ett extra plus i tävlingen och för att få inspiration 🙂
image
Tävlingen pågår fram till söndag den 3 oktober 2015 och vinnaren presenteras här på bloggen.
Lycka till! 🙂
image

Tävlingen är avslutad och vinnaren är…. 🎉 Nina 🎉 Ett stort grattis till dig! Gå in på Smart in the dark® och välj ut de reflexer du vill ha så tar jag kontakt med dig. 🙂 Nu kommer du lysa upp fint i mörkret.

Och jag vill tacka er andra som var med och tävlade! Jag hoppas på att kunna ha fler roliga tävlingar i bloggen framöver. Det känns så roligt att kunna glädja andra! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Åh har precis beställt reflexer till kidsen men inte till mig sj har en liten rosabandet reflex hänger i jackan men dom här snygga skulle ju vara toppen! Vi har hundar o är ofta ute sent på kvällarna!
    Hjortron, fläta, fjälltopp och norrsken nu håller vi tummarna

  2. Regina

    Norrsken, Fjälltopp, Fläta och Hjortron… Supersnygga reflexer som är mer vuxenanpassade. Är noga med reflexer till barnen men borde bli bättre på att använda reflexer själv. Vill gärna vinna!!!

  3. Isabelle

    Fjälltopp, hjortron, fläta &norrsken… Vi är jättedåliga på att bära reflex tyvärr dumt när man är ute med en svart liten hund på kvällarna och oftast bär mörka kläder… Får se till att skärpa oss!! ⭐️

  4. Inger

    Fläta. norrsken, fjälltopp och hjortron. Roligt att det kommer flera aktörer för vuxenreflexer. Tänk bara på när man köper/får som reklam att alla reflexer tyvärr inte är godkända. Mkt görs i Asien (billig tillverkning) med piratmatrial. Dessutom skall den reflekterande ytan vara en viss storlek för att få kallas REFLEX.

  5. Pernilla Hörup

    Hjortron, Fjälltopp, Norrsken och Fläta! Så viktigt och snygg produkt. Är noga med att barnen bär reflexer, slarvar lite själv, men försöker dock är jag så trött på fula reflexer med reklamtryck. Håller tummarna! Följer och gillar Smart in the dark på instagram som pmo_28.
    Hälsningar,
    Pernilla

  6. Frida Elmgren

    Hejsan!
    Svaret du söker är sken, fjälltopp, hjortron och fläta. Jag har även gillat på FB i namnet Frida Elmgren så nu håller jag tummarna på tur

  7. Linda

    Men så smart! Snygga reflexer för vuxna! Sånna vill man ju bara ha! mitt svar är; Hjortron, Fjälltopp, Norrsken och Fläta

  8. Nina

    Mönstren som ingår i Nordic silver kollektionen är Norrsken, Fjälltopp, Hjortron och Fläta.
    Grymt bra OCH viktig tävling! Precis som du säger så är vi ofta duktiga på att förvandla våra barn till vandrande julgranar med alla reflexer dom har på sig medan vi själva går där bredvid som svarta osynliga siluetter. Jag är tyvärr en av dom. Livsfarligt!
    Så nu håller jag tummarna för att vinna denna tävling och bli ett bra föredöme för mina barn!

  9. Emely Perneklo

    Åååå dessa BEHÖVER jag! Norrsken, fjälltopp, hjortron och fläta är dom mönster som ingår i nordic silver kollektionen ✊✊