Göteborgsmamman

Mardrömmar och frukost på sängen.

God morgon vackra ni.

Hoppas ni sovit gott och mår bra. Elise vaknade inatt och grät av ingen anledning – jag gissar dock på mardrömmar. Det är läskigt hur jag inte kan få kontakt med henne vid de tillfällena och trots att jag lyfter upp henne, försöker prata med henne och går fram och tillbaka så är hon alldeles borta. Drömmer era barn mardrömmar? Har de gjort? Hur har reaktionen varit? Spännande att se om någon upplevt samma sak.

Hursomhelst, nog om mardrömmar och över till drömmar. Imorse när jag vaknade så stod en full frukostbricka på sängbordet och Fredrick låg vaken bredvid. Han har precis satt sig på cykeln och hämtade upp frukosten så att jag skulle slippa gå ner själv med båda barnen. Snacka om att jag har världens mest omtänksamma och bästa kille <3
Igår testade vi en nyöppnad restaurang här nere – Pizza & Burgers – som serverade just precis det, men som också hade mycket annat på menyn. Jag tog en mozzarellaburgare sänd från himlen, medan Fredrick satsade på en dubbel orginal.
Det blir verkligen så-håå mycket mat här nere, men det finns så mycket gott och mängder med rätter man vill testa och då får det vara så 🙂
Dagen bjuder inte på några speciella planer. Jag ska ta mig ut och se om jag inte kan hitta något fint till de där hemma.
Vad ska ni göra? Jag hoppas ni får en underbar söndag – snart är det ny vecka! 🙂
Miljoner kramar till varenda en av er.
DSC05202 DSC05204 DSC05191 DSC05183
DSC05197
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.