Göteborgsmamman

Vart ska vi åka härnäst?

Hej på er!

Det var mörka moln som låg över Torbole imorse och den SUP-lektion som jag och Fredricks svåger skulle ha fick därför bli inställd. Istället har jag och Elise picknick på balkongen medan Julia sover och Fredrick är iväg på cykeltävling. Det är ju inte fy skam det heller! 🙂

Och på tal om picknick så hade vi en underbar kväll igår med pizza, vin och glass på filtar nere vid stranden igår. Det var underbart att få höra vattnet röra sig mot stenarna och bara få umgås så som bara vi kan. Vi har träffat en fantastisk familj här nere där frugan är löpare (som jag), mannen är cyklist (som Fredrick) och dottern är barn (som Julia och Elise), hehe. Supertrevliga och bor bara 30-40 minuter från oss hemma i Sverige. De gjorde oss alla sällskap igår och vi kändes som en enorm familj. Nästa gång ska vi se till att få med oss min sida också!
Jag, Fredrick och tjejerna körde förfest i lobbyn där vi fick testa en massa snacks och goda drinkar som hotellet bjöd oss på – underbara personal!

Idag händer det nog inte så mycket här nere. Regnet öser ner och åskan mullrar borta från bergen. Det är både skönt och otroligt mysigt att bara få vara i sånt här väder. Istället ska vi sätta oss och planera vart vi ska åka härifrån. Vi har bokat hotell tills på tisdag och sen är det oplanerat igen. Har ni några tips till städer vi kan besöka på hemvägen?

Hoppas ni har det gott där ni är!

Kram.

DSC05099 DSC05105 DSC05095 DSC05107 DSC05093 DSC05110 DSC05121 DSC05127 DSC05128 DSC05133

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vad härligt att ha det lite oplanerat. Jag har tyvärr inga bra tips men är också väldigt sugen på att köra söderut nån gång och se helt nya platser 🙂 Hoppas ni hittar nåt kul/ fint ställe att åka till.

  2. Mia

    Har åkt den vägen några gånger och kam rekommendera Strasbourg, Reims, Lyon och Epernay i Frankrike och i Tyskland Regensburg, Bremen, Hamburg, Göttingen, Lübeck… Kör ni genom Österrike är Salzburg och Innsbruck fint! finns såå mycket att se i Europa! Kram

  3. Johanna

    Verbier och Montreux. Montreux är bland de finaste ställen jag varit på och Verbier är ju heeeelt underbart. Kanske en liten omväg men helt klart värt det om ni inte har bråttom hem.

    1. goteborgsmamman

      Det låter som två underbara platser! De flesta skidorter är ju alldeles fantastiska även på sommaren. Ska kolla in dem – vackra ställen är absolut värda omvögen som du säger 🙂 Tack för fina tips! Kram <3