Frureinhold

Sponsrad Video: Släng rakhyveln!

Nu är sommaren snart här och jag tror många av er redan nu börjat ansa vinterpälsen :p Nu när chloe äntligen är ute kommer även jag åt att raka benen. Men något som jag stör mig på är att med just rakning så växer håret ut nästan samma sekund som man rakat bort det :p Någon som håller med? Därför vill jag ge tips på en grymt bra hårborttagningsmetod för hemmabruk är Philips Lumea IPL! Den fungerar på alla delar av kroppen där man tar bort oönskad hårväxt – ansiktet, benen, bikinilinjen, armhålorna och så vidare – och resultaten varar riktigt länge.

Hur funkar IPL? När du behandlar huden med IPL sänder du ned ljusimpulser i hårsäcken, och ljuset får de vilande hårsäckarna att fortsätta sova. Det är samma teknik som används på salonger, men då är ljuset så starkt att hårsäcken slutar producera hår permanent. Philips Lumea IPL har ett mer skonsamt ljus som gör att håret inte växer tillbaka på ungefär åtta veckor.

Det bästa med Philips Lumea IPL är nog att det är smärtfritt och går så snabbt. Det tar bara en kvart att behandla underbenen och för fjunen på överläppen behöver man inte ens en halv minut. Dessutom blir det ingen rodnad som vid vaxning. IPL är helt enkelt effektivt, skonsamt och ger långvariga resultat!

//detta är ett sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.