FinaStina

Julkalender – Lucka 1 : Lexington Casual Luxury 40 ml

AVSLUTAD!!!

I kalenderns första lucka hittar vi en härlig damdoft, ”Casual Luxury” Eau de toilette från Lexington (40 ml, värde ca 485 kr)

Lexingtons doft Casual Luxury Woman är ren, frisk, livlig och fräsch.
Toppnotens citrustoner från grön mandarin, bergamott och frisk mint gifter sig omgående med hjärtnotens fruktiga och blommiga noter av persika, melon, fresia och lilja. Fräschören förstärks med te och ackord som förnimmer om vatten och hav. Basnotens marina ackord kombineras med muskatellsalvia, torrt trä och mysk, som tillsammans ger en känsla av havsbris.


20131127-213038.jpg

För att delta i just denna tävling krävs att du följer nedanstående regler:

1. Skriv en kort motivering om varför just du vill vinna denna parfym.

2. Klicka på Facebook-knappen vid ”Share this under detta inlägg och klicka sedan på ”dela”.

3. Tipsa om tävlingen på din blogg eller Instagram (skriv länk ELLER instagram-namn i kommentaren till detta inlägg.) Du får gärna låna bild och text.

Varje dag kl 07.00 publiceras en ny lucka. Tävlingen avslutas vid midnatt kl 23.59.59. Vinnaren presenteras på bloggens Facebooksida HÄR. Har du vunnit? Kontakta då mig på angiven mailadress. Ny vinnare dras efter 48 timmar om den första ej hör av sig.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin Karlsson

    En ny, fräsch doft vore härligt, har några gamla slattar kvar som luktar förfärligt :(( Självförtroendet skulle få en välbehövlig kick, och ägarinnan en och annan uppskattande blick!

  2. stadstjejlantlolla

    Ute i sista sekund 😉 Fantastisk Start på adventskalendern en sån flaska vill man absolut vinna. Motiveringen är enkel – jag unnar väldigt sällan mig själv något och detta skulle vara en fin och lyxig julklapp till mig. Instagram – stadstjejlantlolla
    /Hanna

  3. julianna Fredriksson

    Hej!
    Jag är gärna med i din tävling. Åhh… behöver verkligen en ny parfym och den här skulle
    passa mig perfekt.

    Nu vill jag dofta som en stjärna och jag tror nog denna parfymen är den rätta.Vilken fröjd kommer nog bli mer än nöjd. Hoppas på tur så jag kan använda den på julaftonskväll.

    Delar tävlingen på FB (Julianna Fredriksson)
    julianna71 på Instagram.
    Följer din blogg

    Mvh Julianna

  4. Tina Carlström

    Hej
    Jag vill gärna vara med i tävlingen. Ja jag vill gärna dofta gott, dofta något annat än sotrök. Som brandman luktar jag allt som oftast sot. Kläder, hår och huden luktar. En parfym som tar bort dessa odörer hade jag drömt om. Lukta lite extra gott när jag kommer hem från jobbet och somnat i min mans famn. Han klagar på min röklukt. Men jag svarar att vore det inte för den skulle jag inte kunna rädda världen 🙂 nu vill jag lukta gott som superwoman!

    Jag tipsar på Fb Tina Carlström.
    Och på instagram Christine Carlström.

  5. Sarianne

    Är så nyfiken på hur den här doften luktar, av vad jag har fått höra så ska den vara helt amazing. Just därför vill ha den i mitt badrumsskåp, casual luxurysom det står på flaskan, det är helt min livsfilosofi. vardagslyx när den är som bäst.
    (har delat på fb och tipsat på instagram under namnet sarianne1)

  6. ylwa

    Å jag skulle vilja vinna eftersom det är en ny doft i serien av dofter som passar mig och det skulle vara trevlig med en ny doft till mamma (vilket man inte unnar sig så ofta)
    .
    Gillar och delar självklart på Facebook under namnet Ylvisss.

  7. Sophie mäkinen

    Jag hoppas vinna då jag varit sugen på den här sen den kom ut 🙂 har ingen blogg men försöker dela på insta under soppi123 🙂

  8. Linda

    Vilken kalender du har 🙂 ingen dålig start hehe!
    Vill ju självklart vinna haha!
    Delat på facebook och självklart instagram (lahgerlinda)
    Tack för en super bra första lucka 🙂

  9. the life of rosengren

    Åh, en doft av Lexington känns som en härligt lyxig julklapp till mig själv. 🙂 Unnar mig själv alldeles för lite under decembermånad. Jag har gilla och delat, jag heter Jenny Rosengren på facebook och @thelifeofrosengren på Instagram.

  10. Jennie

    Mornings!

    Jag vill vinna för att ge mig själv en lyxig födelsedagspresent!
    Haha ego va? Men jag fyller år den 15/12 och jag skulle sååå gärna fira mig själv med den där lyxiga flaska från älskade LExington!

    Håller tummar och tår att den rosa drömmer får flytta hit!

    kram

  11. Anna

    Jag vill vinna för det var så längesen jag unnade mig själv en parfym! Vore en perfekt julklapp till mig själv 🙂

    annan30 på instagram