Familjen Annorlunda

Internetstrul!

Man kan illustrera det såhär : 

  
I morse satt jag och förde över bilder från kameran för att berätta om vår Superhärliga helg. Sen mailade jag några viktiga mail och sen dog internet.

Eh ? Okey.. Vad hände? 

Efter att ha startat om både dator och router och mobil så fick jag ge upp och ringa Boxer. Felsökning och svaret : fel hos Ip-only. 

Kan ta tre arbetsdagar att fixa. 

Jättekul. Not. I samma veva slutade tv:n funka. Vad i h-vete? Det visade sig vara antennkabelkontakten som gått av. Jag bytte sladd för några månader sen då den gått helt av, så jag fattar allvarligt inte vad som händer? Nu köpte jag ny sladd men även bara ny kontakt och testade att montera den innan jag bökade med sladden, den sitter ju hyfsat illa till ;)Jag har inte gjort det förr men Google is your friend, och det gick utmärkt.  Bytte en sockerbit som skarvade sladden till sourrondsystemet gjorde jag när jag ändå var där nere på golvet bakom fåtöljen. Nu funkar allr igen. Ett tag iaf ;)

I natt drömde jag att det rann vatten från ett hål i väggen i pannrummet, och att Martin Melin rörmokaren fick komma och fixa. Jag vaknade glad för han var trevlig men sprang ner och kollade så allt var ok i källaren ;)

Jag orkar inte mer strul nu, det är bara så.

Idag fyller även en liten dam år:) mer om det sen!

Jag hoppas att internet kommer igång till kvällen annars får jag försöka med att dela internet med paddan eller mobilen.

Men nu vet ni att jag har lite kontaktproblem;)

Hörs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jungfrumamma

    Hoppas det löser sig! Riktigt jobbigt när allt skiter sig och inget funkar! Jag känner med dig ?. Vi har lite samma problem här haha.

Comments are closed.