Ecochicas

Glada dagar som kostar

Veckan som gått var lite för bra och intensiv. Och det kostar på just nu kunde jag konstatera i fredags på kontoret där magkatarren började göra sig påmind igen.

För mycket resor, tidiga morgnar, sena kvällar, god mat, vin, stress – för att krydda och toppa allt med helgens flytt.

Några höjdpunkter innan kroppen sa ifrån var iallafall två kundfrukostarna – tänk att tunga kunder som Ica, Coop, Tv4, Contiental Foods och många fler (nästan 45 st för att vara exakt) vill komma och lyssna på oss när vi föreläser. Får nypa mig i armen ibland – tänk vad lilla www.loppi.se har vuxit!

Middagen med min gamla kollega Fia på coola resturang BAR i Malmö. Som vi skrattade! Och efter lite vin bokade vi en resa till London den 12 september. Då ska vi se The Manic Street Preachers och leka att vi är 27 år igen. Vilket vi på kvällskvisten messade och berättade för varenda människa vi någon stött på under våra år i skivbranschen…. Ha ha! 

Vi har upplevt så otroligt mycket kul i hop jag och Fia – tänk alla artister vi fått jobba med… Vi pratade bla om när vi släpade runt på Beyonce (då i Destineys Child)  till Z-TV…. Inte tänkte man på att den där tjejen skulle bli så stor då!

Jag och Katarina åkte sedan till Göteborg, mer möten och god mat. Åt en alldeles fantastisk Osso Bocco på Nonna Trattoria i Göteborg…. Åh matlycka på hög nivå!!Och så var jag med mamma på Lets Dance i fredags!  Vi hejar på Jonas Björkman  – ”han verkar ju så trevlig och reko” tycker mamma. Själv tycker jag att David Hellenius är killen hela dagen typ. Härliga människa!  Very much min typ ska erkännas.  Synd att han har en precis lika trevlig och härlig fru….

Gulliga kontakter på TV4 hade fixat så himla fint för mig och mamsy – väldigt vippigt alltihop… Kul såklart att få bjuda med mamma som mest sprungit i korridoren på folktandvården tidigare. Hon passade in fint bland alla kindpussande människor som svassade runt på VIP hyllan tycker jag. 

Vi stod i ett hörn och tittade på ”spektaklet” (Oj, mamma ringde just och ville ha tillbaka sitt uttryck!) medan ännu mer god mat åkte ner i magen som inte riktigt är sig lik efter denna veckan ska sägas…

Det var SÅ varmt i studion noterade vi. Alltså helt sjukt varmt! Att sedan dansa i någon slags åtsittande frack på det…. klart Stenmark ser lite spak ut! 

                   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.