Ecochicas

Fredag, tvillingkalas och snart flashig söndag…

Rufus har halsfluss (tack bästa, bästa Barnsjukhuset Martina för som alltid raketsnabb och bra service – we love you!!) och Alba nässelutslag – GREAT! Men det är klart att det var underbart att se dem efter man varit borta i ett par dagar – men någon mjuklandning blev det inte kan jag säga…
bild 1
bild 2
Det blir fullt ös hela helgen kan jag säga – men vi inleder med en lugn familjemiddag i helgen… får ju lite mammis-abstisens nu när jag varit borta så hon kommer över i kväll och sedan har jag date med ”paddan” och Let’s Dance. I morgon blir det stort 3 års kalas för tvillingarna. Lovar att ta många bilder! Det blir tårta, underbara  Zillah och Totte svänger förbi och så bästa Buskul- Lotta – så det kommer att svänga rejält! På fredag har vi släken över för ännu mer mat och fika och sedan avslutas helgen med ”flashig söndag” i Göteborg då jag flyger dit på söndag kväll för middag med lite sköna bloggdamer från regionen och så klart Falshdance-showen. Ska ru hänga med?
Boka din biljett här så ses vi där!
Showen ska ju vara jättebra och jag ääälskade Flashdance när jag var liten. Gick på jazzdance inne i stan på Balettakademin och sprang omkring och sprätte i mina neonrosa bekvärmare…. Det var tider det minsann!
Ser så fram emot att  göra en ”revival” på den på söndag… inte helt omöjligt att jag smugglar med ett par benvärmare i väskan till Götet….
Hoppas att vi ses där!
Skärmavbild 2015-03-06 kl. 14.33.35
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.