Ecochicas

Spännande tävling!

Jag har ju nästan aldrig tävlingar på bloggen men nu ska vi göra ett undantag förstår ni!

Äntligen något ”riktigt jävla bra”
som mannen sa. Jag kan också tycka att det här verkar vara en bra grej.

Men det är ju knappast som så att jag bli alldeles rosig på kinderna eller flammig på halsen av upphetsning av ett strykjärn.

Det finns, har jag just fått erfara, andra i den här familjen som blir minsann….

Förresten, jag lägger ut en bild på vår tvättstuga så förstår ni.
Och nej, det är inte en bild att förväxla med en operationssal eller så.
Det är en alldeles, alldeles vanlig tvättstuga för en familj med 3 vuxna och 3 små barn…..

Som ni förstår så är jag inte välkommen i detta rum (inte mig emot) då jag ”inte kan hålla ordning” enligt vissa. Det finns nämligen ingen som håller måttet vad gäller städ och ordning för Levente, därför får han helt sonika ta hand om det själv.

Hörrni, tävling var det ju!

Tänk er ett förjäkla snitsigt strykjärn UTAN SLADD!

Mannen tycker att det är så STRÅLANDE eftersom han mår typ dåligt av sladdar i alla former (det är fult och ser stökigt ut).

Jag däremot tycker att det här är görbra eftersom man inte behöver vara rädd för att en liten tvillingflicka drar i sladden och för att ett strykjärn eventuellt trillar på deras små huvuden, hemska tanke!

Nu kan du vinna ett av detta fina strykjärn.

Allt du behöver göra är att skriva något i kommentarfältet om varför just du också behöver lägga vantarna på det här strykjärnet som kommer från Tefal och kostar ca 1200:- i butik.

Jag väljer en vinnare på söndag!

Hej och hå tävla på!

20130325-215429.jpg

20130325-215523.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. evad

    Hej!

    Strykjärnet utan sladd är perfekt för mig som är dövblind mamma till två barn. Det är inte bara att jag är rädd att de drar i sladden när jag stryker, utan att jag inte ser sladden. Jag brukar stå och stryka och på samma gång måste jag kolla mina barn som leker. Eluttaget finns bakom mig. Det kan hända att jag glömmer sladden som är ivägen. Jag ser inte sladden och snubblar. Så flyger strykjärnet ner ifrån strykbrädan och kanske skadar barnen.

    Glad Påsk!

  2. Natalie

    Men ååh jag bara måste ha. Min är helt svart fläckig efter att jag strykt fast namnlappar på min dotters vantar… attans missade att det var fleece. Vore toppen eftersom jag ju också har en ettåring som är överallt.

  3. Linda Lixenstrand

    Man behöver inte ha någon söt tvilling som kan dra ner strykjärnet, det räcker med en 5 åring som råkar snubbla över sladden jämt.. Och nu funkar det knappt längre.. Ska man verkligen köpa ett nytt när man inte vet hur länge det håller. Så nu håller jag verkligen tummarna att jag ska vinna detta..

  4. Mirre Syr

    Oh,vad jag skulle älska att få lägga vantarna på denna superpraktiska, underbara pryl…:)
    Jag syr ju mycket av mina och barnens kläder och då är det strykning som gäller mellan sömnaden av olika delar på ett plagg. Det vore därför så underbart att SLIPPA sladden som bara är i vägen, skrynklar och förstör!
    Sedan skulle vardagsstykningen bli så mycket roligare och säkrare med ett sladdlöst strykjärn! Bara till att ställa sig i barnen rum och vara en del av deras fantasilekar som en ångsprutande drake eller något sådant och slippa oroa sig över att de skall dra i sladden!

  5. Ulrika

    Superbra ide med sladdlöst strykjärn! Hoppas att jag har turen att vinna stykjärnet det skulle underlätta otroligt mycket eftersom mitt strykjärn sjuger på sista valsen och så har jag en busig liten 18 månaders Kevin kring benen när jag stryker:) Inte min favoritsyssla men nödvändigt nu när jag börjat jobba efter föräldraledigheten och helst inte vill gå med skrynkliga skjortor på jobbet:)

  6. Jessica

    Förstår att han tycker att det är en kanon tävling för jag håller med. Har nog inte ägt ett strykjärn de senaste åren. När vårat gick sönder blev det aldrig något nytt. Just nu är det allt för mycket som gått sönder, tv, bil allt. Så lite vardags lyx låter trevligt.

  7. Anna

    Åh vilken perfekt tävling, sonen ska sätta eget bo och ett strykjärn till hans hem är ju helt perfekt! Om inte annat när party/fest skjortorna ska strykas och mamma inte är där och fixar det :))

    Håller tummar och tår att han detta strykjärn får!
    Kramiz

  8. Christina Arnesdotter Ström

    Det skulle jag gärna vilja vinna.Mitt strykjärn är kass.Håller med din man detta med sladdar gillar inte jag.Skulle bli glad om jag vann detta strykjärn.

  9. Malin Å

    Aldrig tävlat eller kommenterat innan men detta går ju bara inte att motstå! Med 4 barn (6, 4, 2 och nyfödd) och färgblind (verkar det som åtminstone…) make är det jag som står för tvättande och allt som hör till det. Idag gick handtaget till torktumlaren sönder och eftersom maskinen 2 år gammal skulle det kosta minst 1100 att få detta lagat och då tidigast efter påsk så nu lutar det åt att jag i ren frustration kommer slå sönder luckan för att få ut tvätten och sen köper ny maskin… Hade mao gärna muntrats upp med nytt strykjärn 🙂

  10. Jenny

    Åh vilken dröm med ett strykjärn utan sladd! Min sambo och jag har mycket olika syn på hur städat det bör var och hur ofta det bör göras och kan väl träta om det då och då. Han är åt det mer avslappnade hållet om man säger så:) Klädvård däremot är han mycket noga med vilket är tur för mig eftersom jag hatar att tvätta. Men han avskyr att stryka skjortor (vem gör inte det?) och det blir några stycken att stryka per vecka när båda jobbar på kontor. Jag skulle såå gärna vilja ge honom ett flådigt strykjärn som tack och uppmuntran för att han sköter tvätten så bra (och aldrig klagar på mig)!

  11. Malin

    Här borde jag nog rimma ihop en bra motivering till varför just jag borde vinna en sladdlöst strykjärn. Man jag är helt blockerad, allt jag kan tänka är: Sladdlöst! En sådan fantastisk idé. Sladdlöst! Mer sladdlöst åt folket! Inget mer snubblande på strykjärnssladdar, inga strykjärn som dras ner i huvudet på småbarn, inga trassliga strykjärnssladdar som lever sitt eget liv, inget tvång att stå uppträngd mot en vägg för att sladden bara är typ 1 meter lång och förlängningssladden är borta! Sladdlöst!!

  12. Johanna M

    Åh – en perfekt inflyttningspresent till min man.

    Högt älskad men totalt ostrukturerad, håller hårt sin vana trogen att stryka sin skjorta på morgonen innan jobbet… I vällingkaos och vinteroverallstjafasande härjar han på med sin skjorta. Kan nog locka honom ner honom kvällstid i tvättstugan med en ny ”teknisk pryl” att leka med 🙂

    Nytt hus, nya förhoppningar!

    Tack för en underhållande blogg!

  13. Alex

    Vilken fantastisk uppfinning! Brukar också noja över att ngn ska dra i sladden och få strykjärnet i huvudet….
    JAG vill gärna vinna det 🙂

  14. Jessica S

    Wow, ett strykjärn är precis vad vi behöver då vårat precis gått i graven! Stryka skjortor, dukar och gardiner är inte så viktigt. Däremot råder panik vad gäller barnens pärlplattor – vi har ett tiotal som ligger och väntar på att strykas 🙂 Ju längre tid de ligger, desto större risk att de går sönder och då kan jag tala om blir barnen inte glada! De är mäkta stolta över sina skapelser och de ska de vara. Men vad gör man?! Vinner jag inte får jag helt enkelt åka och köpa ett nytt för situationen är inte hållbar… 🙂

  15. Catarina

    OM jag skulle visa en bild från min tvättstuga så….er har ju ingen TVÄTT och inga SAKER framme DET har min haha!
    Då skulle du verkligen förstå att jag behöver ett som kan hjälpa mig få undan lite tvätt.
    Det gamla kunde jag skänka till soptippen direkt då*L*

    Kram

  16. Therese Karlsson

    Det skulle vara jättekul att få vinna detta fina strykjärn. Jag har en 1,5 åring som är överallt och vill undersöka saker så jag är alltid rädd när jag står och stryker att han ska dra i sladden. Sedan är det perfekt utan sladd för då slipper övriga familjen snubbla över sladden som ligger på golvet. Tack för en rolig blogg.
    Mvh Therese

  17. mathilda

    I vår familj finns den 8åriga pysseltoken och hennes far städpedanten (brukar fnissa lite när du muttrar om Levante då dessa två verkar likna varandra på fler än ett sätt) Nåväl min motivering blir att detta skulle ju vara perfekt att vinna så dessa två konstnärssjälar slipper fejdas om ett strykjärn med limrester när man ska stryka finskjortan! Måste bara bestämma mig om liten eller stor får det nya eller inget att fundera på, utan sladd måste ju vara betydligt säkrare för liten!

  18. yaiza

    Då mitt egna järn är både svart och brunt efter alla år utan att ha tagit väl hand om det så kan det vara skönt med ett nytt.
    Och varför inte då slippa bråka med sladdar som man annars lätt kör över med järnet 🙂

  19. Jenny

    Vårt strykjärn är så kass,
    Kan inte ens stryka en riktigt fin stass.
    Det gamla är från 19hundrafrösihjäl,
    Ja det finns mer än 1000 skäl.
    Från vårat det kommer bara rök,
    Och mannen önskar att jag bara strök!!!!

    Jag håller tummarna hårt!

    Kram J

  20. sarianne

    Kan min man få gå på kurs hos din? Om det är något han absolut inte klarar av så är det att hålla ordning i just tvättstugan, jag brukar göra ett par tappra försök ibland, senast var att skaffa tre olika tvättkorgar i olika färger för att slippa själva sorteringsproceduren, jo just det…inte bara hopplös på hålla i ordning utan färgblind också. Strykjärn utan sladd skulle underlätta en del här hemma då eluttaget sitter på ett ställe som innebär att vi antingen måste hoppa över både strykbräda och sladd eller dansa limbo under om vi vill ta oss in samtidigt som strykning pågår!

  21. Veronica

    Det låter helt fantastiskt! Vårat nuvarande strykjärn fungerar endast om man har vattnet maxfyllt, och man måste fylla på vartefter… Inte så kul som du förstår, så jag har slutat att stryka 🙂 Men det skulle vara bra om jag kunde börja med det igen!