Ecochicas

Tvillingkurs!

Igår var det kurs i ämnet tvillingar. Såg helt absurt ut med ett helt rum med kvinnor där alla såg ut att ha svalt varsin badboll. Vi kom såklart försent och hamnade längst bak. Tog ett tag innan jag landade men sedan var det ganska intressant. Känner att jag verkligen måste försöka ta de lite lugnare. Är det någon som vill ta över det här med Loppisjakten mån tro? Att jobba med kändisar kan vara extremt stressande får jag erkänna…

Tillbaka till i går. Mannen sa inte så mycket alls faktiskt. Han är liksom inte killen som sitter med ett anteckningsblock. Sen kom kvällens enda  kommentar i form av en snabb viskning i mitt öra: ”Hörde du, vattnet kan gå två gånger, shit vi måste köpa skydd till bilen?” ZZZZzzzzz…Vi testade även det här med att dubbelamma med två små dockor – då fick jag ett totalt skrattanfall. Har alltid tyckt att det är lite av en sorg att jag aldrig kunnat amma tidigare pga bröstreduktionsoperation vilket gör att det inte funkar – nu kände jag plötsligt att de nog kommer vara ganska OK att inte amma.

Happy Friday allihopa!

 

Mannen insuper tvillingkunskap!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ev. vara den värsta bild som tagits på mig… fick ett sånt skrattanfall mitt under amningsövningen så jag höll på att trilla av stolen men små dockor, amningskudde och allt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.