Av hela mitt hjärta

Tävling Bambino MAM

Jag har fått äran att tävla ut 2 st Steriliseringsboxar från MAM och det gör jag gärna eftersom jag älskar tidsbesparande och enkla lösningar, det här är verkligen en sån liten smart box.

Boxen innehåller 2 nappar och funkar som en utmärkt förvaringsbox då napparna inte används, men framförallt kan man använda själva boxen till att sterilisera napparna i. Med tre enkla steg blir napparna snabbt ren, fräsch och steril med hjälp av boxen och en mikrovågsugn.

Så hur ska man göra för att få chans att vinna då?

Jo, skriv en kommentar här nedanför varför just Du ska vinna en av dessa boxar.

Tävlingen avslutas 5/10 kl 22.00. Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sarianne

    Roligt med tävling, jag är gärna med och tävlar. Denna skulle jag ge till brorsan med familj, min brorson är just nu inne i en riktigt slänga nappen överallt period och de där rackarna skulle nog må rätt bra av lite sterilisering då och då (läs ofta!)

  2. Josefine

    Vill jättegärna vinna då allt gratis till vår lilla bebis som kommer i november är meeeer än välkommet då ekonomin inte är den bästa. Håller tummarna 🙂

  3. Ann-sofie Welander

    Hej,

    Satt vid datorn nu och ”slö” surfa lite mellan blöjbyte och middagslagning och ramlade då in på din blogg. Så för första gången så lägger jag en kommentar gällande en tävling… Varför ska jag vinna dessa nappar? Jo för att jag vill givetvis vinna 🙂 Men också för att det verkar hemskt smidigt och tidsbesparande att kunna sterilisera nappar i micron. Så det skulle vara kul att få testa detta.