Villa Sjöliden

Migrän och sjukt barn!

innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni!

Det blev ett sent inlägg idag så jag spenderat större delen av dagen i sängen med en fruktansvärd huvudvärk! Sedan klockan tio ringde dagis och sa att Alicia kräkts (IGEN) var bara att dra på sig kläderna och hämta lilla skruttan som snabbt somnade i soffan när vi väl kommit hem.

Alltså JAG BLIR TOKIG!!! Har ringt 1177 idag och försökt höra om det kan vara så att hon åkt på campolybacter eller salmonella? Med tanke på att hon hade över 40 graders feber i lördags när hon var sjuk… det har man väl ändå inte vid vanlig magsjuka? inte så pass hög? hon åt nämligen chicken nuggets på dagen innan hon insjuknade, Sedan brukar vi andra i familjen ALLTID åka på magsjuka trots att vi tvättar oss minutiöst…. men inte denna gången! Ja… det är väl helt enkelt bara att avvakta och se som sjuksköterskan på 1177 sa…

Usch och fy vad det känns i mammahjärtat när ens barn inte mår bra…

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN ta mig tid att göra ett efterlängtat frisörbesök… det var alldeles för längesedan och mitt hår är i ett stort behöv av en uppfräschning! Efter att jag i somras var blond så har mitt hår blivit så otroligt slitet så att jag faktiskt nu funderar på att klippa mig kort… Eller i alla fall klippa en lobb… vi får se vad min frisör tycker och om jag vågar;)

Idag tänkte jag att vi skulle kika på ytterligare lite julinspo då jag helt har snöat in mig på att köra en vinröd/ mörkröd jul… tycker det är klassiskt och elegant. Tänk er en julgran med mörkt röda kulor tillsammans med antingen silver eller guldkulor,,, så classy! Att sedan slänga in lite mörkt röda inredningsdetaljer runt om i huset är ju inte heller helt fel för att skapa en röd tråd…

 

Julgransmatta här, julkulor här, julstrumpa här, kudde här, påslakanset här, dekorativa klubbor här, julkula här, julkula här och världens bästa ljusslinga här (som pryder flera platser i mitt hem året om, och lyser dygnet runt).

Sedan är väl denna helt fantastiskt fin om vi ändå pratar klassisk jul!

Hoppas ni får en fin kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.