Villa Sjöliden

Att upptäcka något nytt…

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Äntligen så var den efterlängtade fredagen här… vilket betyder den sista lediga fredagen på länge med barnen, eftersom jag nu framöver även kommer att jobba på fredagar. Men det känns bra, och idag ska vi försöka njuta av denna dagen fullt ut!

Igår när jag tog mig en tur på stan (innan lunchdaten med dessa två pinglor Helenas enkla vardag och Sallys hus) passade jag på att gå på en gata i Örebro stad som jag INTE brukar besöka ofta. Det var med andra ord flera år sedan jag promenerade på denna gata…. och vet ni, jag fick en smärre CHOCK när jag insåg att min gamla favoritbutik som stängde igen för en herran massa år sedan ÖPPNAT igen!!! WHAAAT….

Jag i stort sätt sprang av lycka in i butiken och fick lägga band på mig själv för att inte ge i från mig ett glädjetjut. Jag gick fram till ägaren av butiken och berättade hur otroligt GLAD och LYCKLIG jag var över att dom öppnat igen och får då till min förskräckelse höra att dom funnits i 3ÅR!! Men alltså VA!? Och jag har inte vetat om detta….!? Det är ju bedrövligt rent ut sagt! Jag blev så himla besviken att jag inte vetat om detta eftersom jag då hade haft mitt ULTIMATA ställe att handla inredning på under dessa tre år;) haha!

Jag är i alla fall väldigt glad att jag vet om detta nu… för ojoj, nu måste jag dit var eviga gång jag tar mig in till Örebro;)

Vad är det då för butik jag pratar om kanske ni undrar… jo PK- Design (som ligger på Storgatan 9 i Örebro), och jag sägen bara det att gillar man elegant inredning så kommer man helt klart vara i himmelriket när man besöker denna vackra butik!!

Ja men ni ser ju… helt galet vad mycket fint… och till bra pris också vilket så klart gillas skarpt!!

Efter våran mysiga lunch så fick jag äran att ge min mamma skjuts hem och hon ville så himla gärna ta sig ett besök in på ytterligare en inredningsbutik för att införskaffa sig lite nya badrumsartiklar i form av denna och denna.

Jag följde så klart med in och gick ett varv för att njuta av den fina herrgårdsatmosfären och dess vackra ting.

Så stilren och vacker dukning! Tallrikarna hittar ni här, skålen här, bestick här, servetter här och här.

Resten av Lexingtons fina sortiment hittar ni här.

 

Ha en fin dag och njuuuut av att det ÄNTLIGEN är fredag bästa ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.