Villa Sjöliden

Hur tar ni hand om er hy?

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Oj oj vilken varm dag det blev idag… puh… är det inte helt galet hur vädret är!! Det har verkligen varit varmt sedan i början av maj (med några dagars undantag för midsommar då;) och det verkar hålla i sig. Det är ju helt underbart förutom nätterna som blir sådär svettiga och klibbiga.

Idag packade familjen in sig i bilen och styrde kosan mot ett ställe vi bara hört talats om från nära och kära.

Efter att vi vandrat en bra bit in i skogen på små stigar med plankor utlagda lite här och var så kom vi fram…. och ojoj vad vackert! Norra Vätterns skärgård är helt ljuvlig! Där fanns det klippor både högt och lågt intill vattnet som bara glittrade så där underbart som det gör när solen skiner från en klar himmel. Perfekt för barnen som lätt kunde ta sig i vattnet utan att halvt slå ihjäl sig mot vassa klippkanter. Dit blir det nog fler besök om jag och snickaren får bestämma:) Kul när man hittar sådana där riktiga guldkorn!

Idag tänkte jag visa några favoriter till ansiktet som jag använder flitigt. Jag ska villigt erkänna att jag inte alls har varit speciellt duktig på att ta hand om min egen hy innan jag bestämde mig för att det var tvunget att bli en förändring på detta plan.

Det ända jag har gjort som egentligen är det minst skonsamma för en hy är att tvätta bort sminket med tvål och vatten…. ajabaja… jag vet!

Men nu har jag under något års tid provat lite olika produkter som jag fullkomligt ÄLSKAR och inte kan vara utan… dom är liksom beroendeframkallande;)

Den första produkten är en ansiktsmask från märker Peter Thomas Roth och är min största favorit. Det liksom känns direkt när man får på den att det händer något bra med hyn. Den är väldigt dryg och man behöver inte allt ta mycket av den orage-sandiga smeten vilket jag gillar skapt! Man börjar med att massera in huden i ansiktet vilket gör att det peelar ner på djupet. Efter några sekunder kan man känna en dov brännande känsla och man ska inte ha den på mer än några minuter, vilket gör den snabb och smidig att använda. Älskar när man känner att det händer något direkt i hyn! Ni finner den här.

Sedan har vi 24K Guld masken som är perfekt att ta efter pumkin masken för att tillföra massa fukt! Dessa två masker förhindrar att huden åldras, vilket är skitbra, eller hur;) Ni hittar den här.

Den tredje produkten är en ansiktsrengöring som doftar såååå fräscht! Skonsam mot huden och tar effektivt bort orenheter och makeup. Innehåller en blandning av druvextrakt, salvia och kamomill som har en lugnande effekt på huden. Passar känslig och kombinerad hud. Ni hittar den här.

Sist men inte minst har vi en nattkräm som jag även använder som dagkräm. Den är ganska fet och gör att din hy får fukt under många timmar. Så skön! Även denna motverkar uppkomsten av rynkor. Ni hittar den här.

Hoppas ni får en fin kväll bästa ni!

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.