Villa Sjöliden

Magsmärtor och en svårfotad älskling!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag när klockan ringde när det var dags att stiga upp hade jag inte alls lust med det. I natt har det inte blivit mycket sömn för min del. Magsmärtor som gjort att jag har legat och vänt och vridit mig medans tankarna snurrat i ett enda virrvarr. Jo, jag vet att magsmärtorna beror på magkatarr, och denna gång av det lite värre slaget. Ber därför till högre makter att omeprazolen snart börjar att göra verkan.

Efter att även under gårdagen haft magsmärtor från och till under jobbdagen, var jag rätt så slut när jag kom hem. Landade därför framför en brasa i glasrummet och det tog inte många minuter innan ögonen slöt sig.

Ganska så välbehövligt!

Senare på kvällen, när båda barnen lagt sig satte jag mig ner i soffan för att fixa i ordning visum-ansökan till den kommande NYC resan. Hua, det var inte bara… men nu är det klart och förhoppningsvis blir jag godkänd att resa in i landet;)

För er som undrar hur det går med vårat lilla nytillskott här hemma, så går det riktigt bra! Det kan faktiskt vara så att vi helt enkelt hade turen att få världens mest tillgivna och gosigaste katt. Lilla Chelsea har på 1,5 vecka blivit en självklarhet i familjen vilket känns så roligt.

Dock en väääldigt svårfotad liten älskling som gärna är högt och lågt när kameran åker fram.

Idag kära ni tänkte jag visa er några grymt fina plagg som fått åka ner i varukorgen här hemma. Nämligen denna och denna skönhet! Älskar förövrigt färgen som pryder båda plaggen.

Nej hörrni, dags att bege sig mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.