Villa Sjöliden

Fotosession, utflyktsmål och galet snyggt höstmode!

Innehåller annonslänkar

Hej på er bästa ni<3 

Usch, jag känner att det börjar bli väldigt glest med inlägg här inne just nu. Men dagarna går i ett, och jag har verkligen inte hunnit med att uppdatera er. Därför blir det idag en liten snabbsummering av vad som har försiggått de senaste dagarna.

I fredags fick jag nämligen en förfrågan av en fotograf och reporter/stylist om dom med kort varsel kunde få komma hem och fota i huset. Spontan som jag är, så tänkte jag att… nu ska jag ”säga ja till livet” och gjorde upp att dom kunde komma i måndags och fota.

Och ni förstår… denna extremvärme/ åskvärme som var i slutet av förra veckan gjorde det i princip omöjligt att vistas inomhus förutom under kvällstid vilket gjorde mig en aning småstressad. Och visst att jag på något konstigt sätt arbetar bättre under tidspress, men oj vad mycket saker jag var tvungen att ta tag i innan dom skulle komma.

Ni vet, med tanke på att vädret varit så galet fantastiskt hittills i sommar så har vi helt släppt allting inomhus, förutom lite nödvändig småstädning då och då. Och i ett hus som mer eller mindre lider brist på förvaring så fick jag det en aning svettigt!

Men skam den som ger sig…

När den supergulliga duon väl anlände så var det så himla roligt att se hur galet duktiga dom var!

(Duk, tallriksunderlägg, termoskanna, tårtfat)

Och när dom efter 4,5 timmar senare var klara och nöjda sjönk jag ner i soffan och tvärdäckade! Jag var helt SLUT efter denna intensiva med också väldigt roliga dag. Mina fötter värkte som att jag skulle ha sprungit ett maraton haha!

(Kuddar, liknande soffbord, liknande bricka, taklampa, matta, soffa)

Som tur var hade familjen flytt hemmet under dagen och kom inte hem förrän sent på måndagskvällen, vilket gjorde att jag kunde vila mig med gott samvete;)

Men förutom detta så har vi även haft för oss en hel del annat också.

Restaurangbesök i Askersund en varm sommarkväll med min lilla familj…

Äventyrsgolf på Gustavsvik i Örebro, vilket jag verkligen kan rekommendera. En minigolfbana som är uppbyggt som ett litet Örebro med slottet ståendes i mitten.

Det var sååå längesedan jag spelade minigolf/ äventyrsgolf, så det var riktigt roligt att komma iväg även om jag var galet ringrostig. Och vi hade en sådan himla tur att vi anlände precis efter att jordens åskskur hade dragit fram, vilket gjorde att vi klarade oss utan en regndroppe och istället fick spela i gassande sol. Härligt!

Här fanns även ett mega shuffelboard och fotbollsbiljard man kunde boka in sig på, vilket vi får testa på nästa gång.

Mellan dessa aktiviteter har jag även hunnit roa mig med min årliga tjejmiddag tillsammans med ett gäng tjejer från våran lilla by vilket alltid är lika trevligt med mycket bubbel, babbel och skratt tillsammans med alldeles förmycket god mat!

Ja några intensiva men fina dagar har det varit.

 

Idag ska jag visa er en liten försmak av höstens snyggaste mode!

Gulmönstrad klänning, Loafers, klänning, svart klänning, kappa, blåmönstrad klänning

Och ett galet snyggt plagg som jag VERKLIGEN fastnade för är denna snygging! HUR FIN!?

Den åkte ner i varukorgen pronto!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villasjoliden

      Tack snälla du<3 blir så glad av dina ord.
      Min klänning kommer från co´couture och är hittad inne hos nobodesign.se
      Kram Nathalie