Villa Sjöliden

Äntligen tillbaks och med nu inredning!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och Nordicnest

Hej på er mina fina<3 

Alltså herregud vilken ångest jag har haft… i lördags när jag skulle gå in här på bloggen och skriva till er var det ingenting som fingerade överhuvudtaget. Skärmen var helt vit när jag loggade in på bloggen. Och efter lite googlande om vad det kunde bero på så fick jag upp ”white creen of death” Och hur skrämmande låter inte det!?

Fick panik… och så klart var det helg vilket också innebär att folk är lediga! Gaaah!

Som tur var löste sig allt direkt nu på morgonen efter att ha fått tag på ”rätt folk” som snabbt kunde åtgärda denna bugg. Det var minst sagt en STOR ångestklump som släppte.

Så åter igen… Hej mina fina, nu är jag på banan igen vilket känns himla bra!

Här hemma har det tillkommit lite nytt på inredningsfronten. Efter jobbet i fredags åkte jag förbi Bruket inredning i kumla. Och så klart åker man aldrig därifrån tomhänt!

Den vita lilla ljuslyktan som står på boxarna och den lilla svarta skulpturen var några utav alla saker som fick följa med hem.

Den svarta skulpturen föll jag för direkt… den liksom tilltalade mig lite extra. Jag tror att det beror på att jag associerar till mig själv när jag har ångest.

Älskar när inredningen är personlig, med föremål som får folk att tänka, fundera eller diskutera. Ja helt enkelt ting som väcker reaktioner av något slag.

Även dessa ljusstakar fick följa med hem från Bruket Inredning… och dom är också väldigt speciella… nästan lite fulsnygga! Älskar!

Dom känns liksom levande på något sätt med deras koralliknande struktur.

Ja ni hör ju… och jag säger som jag sagt många gånger förut och tänker säga det igen att Bruket Inredning måste ni besöka om ni har vägarna förbi!

Och vet ni… idag har jag ett SUPERTIPS till er, och det är att hela denna site (Bubbleroom) har 20% på ALLT! Och det har verkligen kommit in så mycket fina nyheter!

Bland annat denna och dessa (Bubbleroom)! Så vårigt och fräscht! Och tillsammans med denna skönhet utgör dom en perfekt våroutfit.

Och sist men inte minst… har ni spanat in denna inredningssida? (Nordicnest) Dom har så fina saker, och just nu även 20-25% på utvald belysning och 30% på utvalda vaser!

Önskar er en fin kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helenas enkla vardag

    Tur att du fått ordning på bloggen. Vet vilken panik man kan få. När jag låg med min blogg på blogg.se och bloggen krånglade och jag inte fick hjälp, då höll jag på att gå upp i atomer, inte kul alls. Så jag förstår din lättnad. Tyvärr kunde jag inte hjälpa dig, önskar jag var mer kunnig. Kram Mamma