Villa Sjöliden

Kanske är syftet att föra vår visdom vidare!?

Innehåller annonslänkar

till Afound och Lindex

Go kväll kära ni<3 

Nu är jag nyss hemkommen från kvällens DBT och jag känner verkligen en inre ro i kroppen. En ro som jag allt som oftast bär med mig efter alla våra träffar.

Tänk bara att få sitta i ett rum med likasinnade människor som verkligen förstår en fullt och helt… helt utan dömande. Människor som förstår precis vilka känslor som kan  överbemanna ens kropp i svåra stunder. Det är något så otroligt skört och fint på samma gång.

På senare år är jag övertygad av att allting som händer, hur vi mår eller känner har en mening. En mening som kan vara väldigt svår att ta på när det känns som mest mörkt inombords. Jag tror att vi människor mår som vi mår eftersom vi har ett syfte om vi lär oss att använda våra svagheter på rätt sätt. För man kan säga mycket, men man kan aldrig ta i från oss att vi verkligen är experter på våra svårigheter och känslorna kring dom,

Kanske är syftet att föra vår visdom vidare för att skapa mer acceptans och förståelse kring sina svårigheter. För en sak är jag i alla fall helt säker på, och det är att ens svårigheter här i livet för med sig en stor portion vishet och massa styrka. Även om man känner sig som den mista människan i världen under svåra stunder, att smärtan i bröstet värker så att man tror att man ska dö eller att tron på framtiden inte ens går att ta på, så tycker jag att just tron på att det finns en mening gör allt lite lättare.

Och hörrni, idag har jag så sjukt FINA fynd att visa er.

Vi börjar med denna goding från märket Kaffe (afound)

Sedan denna skönhet från Stylein som jag suktat efter ett bra tag! (afound)

Sedan ett DUNDERFYND från Alexander Mcqueen. (afound)

Idag, innan det var dags för DBT var jag tvungen att åka förbi Lindex och kika på lite nyheter. Fick med mig denna och denna mysiga hem. Har denna i ett annat mönster sedan förra året och ÄLSKAR den! Alltså mjukaste materialet!

Idag har man nämligen som Lindex more- medlem 100kr rabatt för varje 400kr man handlar för!

Önskar er en riktigt fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.