Villa Sjöliden

Den ultimata solkrämen för både vuxna och barn!

Innehåller annonslänkar

Gokväll bästa ni<3 

Äntligen har vi gått in i MAJ månad, som förövrigt är den finaste månaden och min födelsedagsmånad;) Lite konstigt måste jag säga att inte få vara med och kika på någon valborgsbrasa i år… Här i Rönneshytta (eller rättare sagt Skyllberg) brukar vi alltid fira in våren tillsammans med fackeltåg, manskör, talare och en helt galen show av hur mycket fyrverkerier som helst (kan säga att det är en show utöver det vanliga)!

Men trots att det inte blev något klassiskt firande i år så var ju i alla fall vädret sig likt… regn och snålblåst som gjorde att man INTE hade någon lust att vistas ute.

Vi körde i alla fall en liten grillkväll tillsammans med barnens morfar, bonusmormor och J. J var här hemma och hjälpte oss att montera dit pooltaket över poolen. Och det blev så otroligt bra!! (Visar bilder någon dag när vädret behagar att visa sig från en bättre sida). För, fy bubblan vilket ruskväder det varit hela dagen med regnet konstant smattrandes mot fönsterrutan!

  En perfekt slappardag med andra ord. Ibland kan det vara riktigt skönt att ha dagar som man inte behöver göra någonting alls på… annars är ju jag av den sorten att det ganska snabbt börjar krypa i kroppen, när man inte riktigt kan ha något planerat. Men inte idag, idag var det ljuvligt att inte behöva göra ett dugg utan bara gå runt i ett par raggsockor, tända ljus och höra en värmande brasa spraka i bakgrunden.

Och efter lite god mat, bubbel och babbel så blev det sängdags, ganska så sent vilket satt sina spår idag;)

Och när man inte gör ”någonting” så passar det ju perfekt att surfa runt bland inredningsbutiker och leta på inspiration till poolområdet… Eller ja, kanske framförallt pergolan som just nu håller på att växa fram.

Vad brukar ni göra under regniga innesittardagar?

Tv-serier, pyssel, bakning, städning?

Idag, kära ni… när både sommaren känns nära och samtidigt så långt borta skulle jag vilja tipsa er om en HELT fantastisk solkräm för både vuxna och barn. En solskyddsfaktor som sprayas ut som en mousse, inte kladdar, sitter som berget (trots väldigt mycket bad), är superdryg och INTE härsknar om den får stå länge i badrumsskåpet.

När vi var i Cypern för ett par år sedan så hade vi med just denna solskyddsfaktor främst till barnen. Och dag efter dag såg man helt illröda barn som blivit brända i solen… Våra barn som var mer i vattnet än på land den veckan visade inte en tendens till att bli brända… bara riktigt solbruna. Kommer ihåg att det till och med kom fram folk som undrade vad vi just använde för solskyddsfaktor till våra barn!

Och just nu så är det för tillfället 20% rabatt på just denna (ultimata) solkräm!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.