Villa Sjöliden

Väderberoende och galen deal!

Innehåller annonslänkar

Hej på er raringar! 

Ytterligare en dag med riktigt fint väder här hemma. Jag är verkligen en person som är så himla väderberoende… ja ni vet, sådär som att vissa människor är beroende av att sitta och kika på blocket eller hemnet. Jag kollar på väder-appen flera gånger om dagen och jag kan nog inte riktigt förklara varför… jag bara gör det, och gillar INTE när vädret på appen inte stämmer överens med vädret ute… haha! Kanske ett av mina smått autistiska drag… 😉

Idag startade vi dagen med att köra i väg Milian till förskolan en liten stund, vilket var väääldigt länge sedan nu! Si sådär två månader tror jag tror jag… galet!

Nu var han dock inbjuden till att få följa med och hälsa på i förskoleklass eftersom han börjar där i höst! Mammas lilla älskling, som börjar bli så stor!

När vi kom hem satte vi upp ett parasoll som barnen kunde ligga och pyssla under i skuggan! Succé!

Efter att till och med ha intagit lunchen under parasollet tyckte barnen att vi skulle ta en tur till lekparken igen… sagt och gjort!

Tänk vilka minnen man själv har från lekplatser när man var ung… när man var liten så lekte man i dom… och när man blev tonåring satte man sig med en kompis vid gungorna och pratade om alla killproblem;) För det hade man ju…. i massor haha!

Och imorgon ska båda barnen få åka upp till sina avdelningar på förskolan en liten stund, vilket kommer bli så skönt för både dom. Det var nämligen så att personalen själva tyckte att barnen skulle få gå några timmar i veckan, för att inte tappa kontakten med sina kompisar, vilket jag tyckte var en strålande idé då barnen är i luven på varandra i stort sätt hela tiden och behöver få träffa lite kompisar!

Och dagens tips… ja dom kommer här

Klänning, kjol, shorts och linne blazer (gina tricot)

Och spana in denna SÅ FINA bikini!

Och sist med INTE minst måste jag bara få tipsa er om denna underbara klänning som jag beställde hem för någon vecka sedan. SÅ HIMLA FIN!

Och kanske dagens bästa deal är just nu att Newport kör Green weekend med galen rabatt! Så nu kan ni göra riktigt fina fynd på lyxig inredning…. HUR BRA!?

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.