Villa Sjöliden

När knoppar brister!

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Här startar vi upp dagen med vab igen! Som jag misstänkte igår kväll så blev det inte alls mycket sömn för varken mig eller Alicia inatt. Stackars liten… hon hade en sådan besvärlig hosta som inte riktigt ville ge med sig trots dubbla kuddar, hostmedicin, nässpray och kokande lök. Hon hostade tills hon kräktes och var så ledsen och klagade matt ”dumma hosta”. Och jag håller med henne… ”dumma hosta”!

Mina båda barn blir verkligen alltid så extremt hostiga när dom blir förkylda, Det slår aldrig fel… och dom har det så himla jobbigt, och jag lider med dom!

Så idag blir det en lugn dag hemma igen… och vi har bestämt att det blir pannkaka till lunch och att vi ska titta på en massa bra filmer.

I helgen som var fick jag ÄNTLIGEN fram mina övervintrade hortensior. Och jag blev så chockad när jag insåg att varenda en av dom levde!

Förra året övervintrade jag plantorna i den röda boden (som Snickaren rev i slutet på förra året). Så denna vinter fick dom bo i källaren… och jag har varit lite lätt orolig eftersom källaren är lite för varm. Men uppenbarligen fungerade det ändå!

Så efter bara tre dagar i glasrummet så börjar knoppar brista och dom små klorofyllgröna bladen tittar fram. Hur härligt!?

Så nu står det 8 liknande krukor som denna i glasrummet som om några veckor kommer vara riktigt gröna och frodiga om jag har tur. Ska även fodra dom med lite ny rhododendronjord!

Tror även att jag ska passa på att sätta mina majs och resterande gurkfrön i eftermiddag om orken dyker upp och dom små tillåter det.

Men på tal om något helt annat så kan ni idag kika in hos Bubbleroom som har startat sin Midseason SALE! 

Jag har såklart plockat fram några av mina favoriter som ändå funkar i vår och sommar;)

Jumpesuite, Klänning, Topp, Byxor, Klänning, Blazer

Och inne hos Ellos har ni nu 40% på dyraste varan från Ellos egna kollektioner och 20% på dyraste varan på märken men kod 415527.

Inne hos Nakd har ni idag 25% rabatt på alla tröjor och kjolar med koden SPRING. Och jag som är svag för kjolar jublar! Älskar denna och denna.

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.