Villa Sjöliden

Mandelmans och en gnutta vemod!

innehåller annonslänkar

God kväll mina fina<3

Ligger just nu i soffan och kikar på Mandelmans medans jag sakta börjar inse att julledigheten är över om några timmar, och det blir dags att återgå till rutiner. Både en skön känsla och en liten känsla av vemod!

Men jag vet, att när jag kommer hem imorgon kommer jag tycka att det är så skönt att vardagen är ”normal” igen.

Eftersom barnens förskola var stängd idag tog jag och barnen och hämtade moster Stinis och hennes pojkvän Affe och uträttade lite små, men nödvändiga ärenden. Eftersom ett av mina fina citronfikusar (ni vet dom små träden som pryder fönstren i glasrummet) inte ville vara med längre, var jag tvungen att införskaffa ett nytt! Så nu är det utbytt, till ett nytt grönt och fräscht träd!

Ungdomarna och barnen fick även följa med mig och veckohandla, vilket var PERFEKT… då dom kunde underhålla barnen medans jag fick koncentrera mig på det som skulle handlas;) och för att INTE tala om all packningshjälp!

Väl hemma tändes en sprakande brasa… för himmel vad rått och kallt det är just nu, trots plusgrader ute. Grått och mörkt!

Nu vill man ju bara att det ska komma ett litet ynka snötäcke som får ligga kvar tills i vår. Bara så det får bli en aning ljusare ute!

Och hörrni, jag nämnde att jag kollar på Mandelmans just nu… alltså, jag blir så lycklig när jag tittar på dessa positiva, levnadsglada människor! Och kliet i fingrarna.. att få börja så tomatplantor, gurkplantor, melonplantor mm växer markant! Hoppas verkligen vi får en fin (lagom) sommar i år.

Idag tänkte jag visa er några riktigt vårfräscha nyheter i härligt ljusa, fräscha färger…

Skjorta (gina tricot), väska (nakd), tröja (nakd), topp (gina tricot), tröja (nakd), tröja (bubbleroom)

Och idag, och imorgon har ni 15% rabatt på allt inne hos LYKO med koden 15all, 20% rabatt på alla Kevin Murphys härliga hårprodukter och allt från Loreál Paris! Så pass på!

Är själv sugen på att klicka hem denna som är en perfekt produkt för en naturlig vardagsmakeup!

Och sist med inte minst, är det fortfarande Winter sale inne hos Newport med en MASSA FINT!

Är galet sugen på denna, som jag suktat efter ett bra tag…

Ha en riktigt fin kväll bästa ni<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.