Villa Sjöliden

Överraskning och ett försök till julkort!

Sponsrat inlägg från Partykungen

Innehåller annonslänkar

God kväll mina raringar<3

Har ni sett några luciatåg idag? Själv har jag faktiskt inte sett ett ända!

Barnen hade lussefirande på förskolan under gårdagen, vilket jag missade (vilket var väldigt tungt)! Som tur var så kunde i alla fall Snickaren gå och se dom små liven lussa. Både Milian och Alicia hade sjungit så det stod härliga till, vilket är kors i taket. Ja inte Alicia… hon älskar att ständigt stå i centrum och både syns och hörs för det mesta. Men Milian, han är inte den som gärna står i centrum, så det var lite kors i taket… ja det hade varit roligt att få se!

Något som även var kors i taket, var att jag fick till ett någorlunda julkort på dem båda vilket INTE är det lättaste när Milian avskyr att posera framför kameran;)

Barnens fina outfits kommer från Kappahl,

Barnens mormor försökte ta ett par fina julbilder på barnen för ett par veckor sedan… och det gick väl sådär…

Haha ja, ni ser ju vem som älskar att stå framför kameran och vem som helst slipper;)

Och idag har jag och barnen varit lediga tillsammans, och haft en hyfsat effektiv dag.

Klockan 10.30 var huset städat och klart (ja barnen vaknade väääldigt tidigt) och efter en liten 11 fika med lussebullar och barnens egenbakade pepparkakor for vi iväg och hämtade ut diverse paket på posten och tog ett besök på Rönne trädgård för att fylla på hyacintförrådet här hemma.

I ett av paketen (från Partykungen) fanns en överraskning till barnen… eller egentligen två… men den andra får ni se när granen kommer på plats (förmodligen imorgon). Och barnen höll sig sysselsatta bra länge med sin överraskning.

Överraskningen var ett spel, som passade som PERFEKT! Det går ut på att man ska lägga på så mycket saker som möjligt på skeppet utan att det tippar!

Tror även att barnen skulle ha VÄLDIGT roligt med detta spel som ni just nu kan fynda till 40% rabatt!

Partykungen har så himla mycket roligt… och ett väldigt stort utbud på allt från detaljer till dukning till spel och utklädnad!

Och slutligen har jag letat fram några riktigt fina nyheter år er…

Skjorta, klänning, tröja, blus (nakd)

Och IDAG har ni 30% på alla tröjor inne hos NAKD med koden HOLIDAY, och dom har väldigt många fina vill jag lova er. Själv funderar jag på denna.

Och idag hittar ni så mycket FINT här inne… bland annat By Malene Birger upp till 72% rabatt. Och med koden 1313 får ni 13% extra rabatt när ni handlar över 300kr.

Önskar er en härlig kväll<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.