Villa Sjöliden

Fullspäckad dag!

Innehåller annonslänkar

God kväll raringar<3 

Här fortsätter den lätta känslan i kroppen. Söndagen har även den gått i ett kör, vilket jag uppenbart gillar. Annars brukar söndagar vara min VÄRSTA dag! Ni vet när man oftast inte har något planerat och det liksom blir, inget med inget! Sådana dagar är nog det värsta för mig. Jag behöver känna att jag får något vettigt gjort… vilket jag verkligen känt denna helg.

Vi startade dagen med att rensa ur hallgarderoben…. sommarjackor byttes ut mot vinterjackor och lika så skor, mössor och vantar. Allt som barnen växt ur hamnade på en ”att köpa” lista (i mitt huvud). Nu känner jag att jag har lite mer kontroll. Är det något som jag verkligen saknar i vårat hus så är det FÖRVARING! Vi har verkligen INGEN förvaring, och det gör mig lite smått tokig! Allt packas in i dom få garderober vi har och så blir det kaos… både i garderoberna och i mitt sinne;) Men nu känns det som en stor tung sten har släppt!

Efter hall-rensningen, så tog hela familjen en tripp till gallerian, för att uppdatera allt som blivit för smått. Milian och Snickaren släppte av mig och Flisan, och drog till sportaffären för att inhandla hockeygrejer till Milian som börjar hockeyskola på lördag.

Sedan möttes vi upp för att äta lunch på ett nytt hak… Bastard Burger, och jag måste säga… det var nog den godaste burgare jag någonsin ätit! Så har ni inte testat det och får möjlighet… gör det!

När vi alla kände oss klara åkte vi vidare hemåt för att stanna till på den lokala restaurangen/ fiket i byn. Rönne kapell! Där möttes vi upp ett gäng för en god fika! Så mysigt!

Väl hemma avslutades dagens bestyr med att få in alla mina krukväxter på vinterförvaring. Jag ställde gladligen fram alla krukor på rad, och Snickaren suckade högre och högre för varje kruka som åkte in. Tillslut mer eller mindre brast han, och sa att det är vanvettigt att ha så mycket krukväxter;) haha! Nää sa jag, som redan nu planerar för vilka nya trädgårdsväxter som ska inhandlas till nästkommande säsong;)

Idag tänkte jag visa er lite bilder från vårat badrum på nedre plan i huset…

Nystädat och skinande rent, javisst!

Ni ska även få se hur det går med poolbygget…

Volá… väggarna är armerade och färdigisolerade, och nu är det ledlampor, skimmer och utloppen som bästa J ska komma och fixa i veckan, så vi kan gjuta i helgen.

Sean kan vi inte göra så mycket mer än att återfylla (tre veckor efter gjutningen), och få i några plintar så vi kan komma igång med trallbygget tidigt i vår. Och inte behöva vara beroende av att tjälen i marken måste släppa.

Och den röda (fallfärdiga) boden/ uthuset som ni kan se i bakgrunden blir Snickarens ”vinterprojekt”. Den kommer att få sig ett rejält lyft… vilket kommer bli toppen!

Ja ni hör ju… vi mår helt enkelt bra av att ständigt ha projekt igång här hemma. Och varje år pratar vi om att vi kanske ska försöka vara lite ”lediga” och inte dra igång massa nya projekt, Men det går banne mig inte… både jag och Snickaren mår nog egentligen väldigt bra av att ha saker och ting igång.

Idag avslutar vi veckan med lite ”villhöver plagg”…

Klänning (nakd), klänning (bubbleroom), klänning (nakd) och Klänning (bubbleroom)

 

Och just nu hittar ni plagg som By Malene Birger, Hunkydory, Oddmolly mf. upp till 75% rabatt här!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.