Villa Sjöliden

Törnrosasömn och grymma dealer!

Innehåller annonslänkar

God kväll bästa ni<3 

Känner just nu en sådan trötthet så att hela kroppen värker… alltså när jag kommer hem från jobbet på dagarna är jag i stort sätt knockad av en EXTREM trötthet! En trötthet som gör att man nästan känner sig sjuk och har en ja, värkande känsla i kroppen, Och det spelar ingen roll om jag somnar till en stund i soffan… jag somnar lika fort på kvällen.

Alltså denna trötthet ÄR VERKLIGEN ETT PROBLEM för mig… Den gör mig apatisk! Nej fy vilken gnällig inledning detta blev,,, FÖRLÅT!

Annars så rullar dagarna på i en rasande fart… känns mer eller mindre som att dagarna flyger förbi. Man hinner knappt tänka, Ibland kan jag nästan få lite halv ångest när man tänker på hur ens dagliga rutiner ser ut… i stort sätt samma sak varje dag. Det klassiska hamsterhjulet! Vi jobbar och sliter för att ha råd att leva… vi längtar ständigt efter våra 4-5 veckors semester. Och när man väl haft semester så är man nästan mer slut än innan eftersom man velat hinna med så mycket som möjligt på dessa veckor, Vi ska jobba tills vi är runt 70 år och hoppas på att vi är så pass pigga och friska att vi kan njuta av pensionen. Alltså… jag kan inte riktigt känna mig bekväm när jag tänker på detta.

Är det bara jag som funderar så här djupt på livets hamsterhjul? Eller är ni fler? Jag kan egentligen inte heller se hur det skulle kunna vara annorlunda. Har man ett jobb man trivs med (vilket jag har) så borde man ju bara vara nöjd? Eller? Det känns som att man (jag) måste bli bättre av att kunna njuta av nuet. Men jag är SÅ TRÖTT… Både mentalt och kroppsligt och känner att en Törnrosa sömn kanske, om jag har tur skulle kunna bota det? 😉

Nej nu är det ju så att jag väntar på att min ADHD utredning ska dra igång,,, och jag tror faktiskt att det (förhoppningsvis) kommer hjälpa mig att bli av med min ständiga trötthet. Lugna alla tankar som mal i huvudet… om och om igen. Ge mig lite mer av en harmoni och en balas i livet. Jag sätter ett stort hopp till denna utredning! Både för min skull och min familjs skull<3

Men trots detta lite ”gnälliga” inlägg så har jag ändå lite modeinspiration jag vill avsluta med.

Tröja (bubbleroom), Kjol (bubbleroom), tröja (gina tricot), Kappa (bubbleroom), Poncho (bubbleroom) och tröja (gina tricot)

Sedan föll denna blus mig verkligen i smaken!

Och just nu kör Gina Tricot 50%, online, så in och kika!

Och denna kruka som ni just nu kan fynda till 62% var ju bara så HIMLA fin!

Ha nu en riktigt fin kväll kära ni<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.