Villa Sjöliden

Hembakat, Lego och Lerbäcksteater

innehåller annonslänkar

Goddag mina raringar<3 

Gårdagen blev en härlig dag som började med att barnens farmor och farfar kom på en snabbvisit. Dom ska nämligen åka bort en vecka på sin årliga husvagnsresa och ville komma förbi och krama om barnen innan. Så klart hade svärmor med sig mängder av hembakat;) hon är en gudinna på mat och bakning! Och nu hade hon varit i blåbärsskogen…

Mums… blåbärspaj och blåbärsbullar!

Barnen spexade efter att ha fått sig en sockerkick efter allt fika;)

Sedan väntade dom spänt på att moster och ”bonus” mormor skulle hämta upp dom för ett besök på Örebro klossfestival. Detta blev minst sagt en hit!

Milian fick träffa sina idoler… lego ninjorna!

Lego så långt ögat når!

Det var två riktigt nöjda barn som kom hem på kvällskvisten…. men kvällen var ung och nu var det dags att svida om och häva sig i väg till Lerbäcks teater som i år spelar barnteatern Ronja Rövardotter.

Två förväntansfulla barn.

Sedan kom barnens moster och bonus mormor och gjorde oss sällskap på teatern!

Och så bra den var! Lerbäcks teater levererade som vanligt fantastiskt skådespeleri… och musiken,,,, ja den ska vi inte prata om. FANTASTISKT!

Skalle-Pär var grymt rolig, och publiken bubblade av skratt.

Genom hela föreställningen tjatade Alicia om att hon ville träffa Ronja… och oj vad glad hon blev när hon fick krama om skådespelarna efteråt.

Milian kände dock inte för att kramas… utan nöjde sig med att vinka hejdå till skådespelarna.

Rumpnissarna kunde man killa under fötterna. Detta fick avsluta en fantastisk kväll!

Så jag säger bara det… är man sugen på att ta med barn, eller barnbarn på en fantastiskt mysig sommarteater så kan jag varm rekommendera Lerbäcks teater. Lika mysig för både små och stora! Men dom kör inte bara sommarteater… utan även mordgåta med middag på höst och vinter… och Fars på våren. Ni kan kika in på deras hemsida här.

Och idag har jag och barnen varit en sväng på det stora köpcentret och handlat presenter till moster Stinis som blir 17 år idag. Så ikväll blir det kalas, Men mer om det får ni lära om imorgon;)

Sedan måste jag visa er denna och denna som jag tänker klicka hem på direkten! Så snygga!!

Ha en fin eftermiddag kväll fina ni<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.